IRC-Galleria

Jalluuuu

Jalluuuu

HEY BABY MATAFAKAA!

Uusimmat blogimerkinnät

hihii kuopio<3Sunnuntai 22.08.2010 17:45


Oli eilen kyl aika huisin kivaa!<3 Ensin shoppailtiin Ronjan kanssa ja sitte mentiin venaa et pojat tuli henkkaan. Näin tässä muuten harhoja koko ajan!
Minä: "kato punanen pakettiauto!"
Ronja: "ihmisillä on punaisia pakettiautoja."
Minä: "kato tol kuskil oli aurinkolasit ja näytti iha kimiltä!"
Ronja: "ihmisillä on aurinkolaseja"
Minä: "Kato tuolta käveli ohi sellane kalju mies jolla oli parta näytti iha Akilta!"
Ronja: "ihmiset voivat olla kaljuja ja niillä voi myös olla parta ja kohta sä varmaan näät jonkun blondin ja sanot että se on sampo"

Okei kello oli puol 1 ku mentiin sinne ja venattiin sit 6½ tuntii ;D Sampo tuli aikasemmin siihe mut istuttiin sivussa niin se kerkes livahtaa jo sisälle. Pojat tuli 10 min myöhemmin takaovelle ja lähin kävelee niitä kohti sitte ja vilkuttelin Ristolle ja Matiakselle jotka näytti iha siltä että ne ei tunnista mua :D otin aurinkolasit pois päästä ja Risto kysy heti: "mikä ihmeen hiippari täällä oikeen on?" :D Matias kyseli et oonko sieltä päin mut sanoin vaan olevani Ronjan luona. Kim tuli kans siihe jutskailee. Selitti miten täys niitten auto on :D siiiit ne lähti sisälle kattoo millanen mesta se henkka oikeen on ja me jäätiin ulos istumaan.
Vähän ajan päästä Ronja lähti mäkkäriin syömään. Mä jäin istuu. No sit meni päälle tunti ku rupesin tekstaa Ronjalle että missä oikein oot, oon yksin tääl! Ronja istu mäkkärissä ku palelti. Sit mä menin käymään siel ja ku tulin takas sinne takaovelle istuu Sampo tuli sit siihen juttelee mulle:
Minä: "mä oon ihan yksin täällä!"
Sampo: "no mihis kaveris lähti?"
Minä: "sille tuli kylmä se meni lämmittelee"
Sampo: "PERKELE!"
Minä: "no mitä?"
Sampo: "Perkele! ku siis mähän en syö lihaa.."
Minä:" NIIN NYT SÄ SÖIT!"
Sampo: "En syöny, vaan ku pojat söi sellasii tosi isoja hampurilaisia niin mä sain vaan sellasen tosi pienen kupin nuudeleita!"

Sampo oli siis saanu liian vähän ruokaa ja totes et keikan jälkeen pitää mennä syömään uudestaan jtn ja kerto huomenna eli tänään kirjottavansa biisejä. No sitten Sampo halas mua ja lähti sisälle ku oli enää vähä yli tunti aikaa keikkaan.

No sit nousin ylös siitä ja lähin kävelee mäkkärii kohti mut matkalla törmäsin Matiakseen ja Ristoon ja taas tää alko! xD
Minä: "MUT ON HYLÄTTY TÄNNE!"
Matias: "no minnekkä kaveris hävis?"
Minä: "no en tiiä"
Matias: "siis sä oot sillä vieraana ja sut on hylätty tänne?"
Minä: "Juurikin näin"

Pojat lähti sit ettii autolle parkkia ja minä menin ronjan luo. Sanoin Ronjalle sit et menis keikalle kuvaa mun kännykällä ;D
Ronja meni sisälle ja mä jäin kuuntelee ulos. Menin oven viereen ja kuuntelin siitä ku kuulu tosi hyvin! Ja oli niin mukavaa kuulla ihmisiltä hyvää palautetta bändistä :)

Keikka loppu ja Ronja tuli mun luo ulos. Tekstasin Paulalle että voisko se sanoo Sampolle että tulis ottaa ulos kuvan mun kaa että me voitas lähtee nukkumaan.
No sit Sampo tuli ja otettiin kuvat kerroin sille palautteesta ja sit se meniki ku oli kiire =)
Sit vielä pyöräiltiin Ronjan kaa vesisateessa kämpille ja suoraan nukkumaan!!

OLI KIVAA KIITOOOS!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.