IRC-Galleria

Janitzu

Janitzu

jokohan tämä talvi olisi ohi..

Viikkokatsaus heppailuun :)Maanantai 03.10.2011 22:35

Viime viikko meni siivillä heppaillen ja tallitöitä tehden :) Vuokraaja oli kipeenä joten menin miltei koko viikon Minolla itsekseen ;) Koulua mentiin pääasiassa ja eilen hypättiin pientä 3 esteen rataa vaihteen vuoksi. Säät ei oikein oo suosinu niin ei olla päästy maastoon :/ Viikonloppuna oisi tarkotus mennä Stellan kanssa koulukisoihin!! :D Ainakin helppo C ja perusmerkkiä mennään kokeileen :) Oispa oma traikku niin pääsisi Minon ja Viuhdinkin kanssa kisaan :/

Tämä viikko on vähintään yhtä kiireinen kun edellinen! Tänään mentiin koulua, Mino oli pitkästä aikaa superkiva! Kuunteli avut hyvin ja reagoi kitisemättä :D Innostuttiin vähän päästeleen laukkaakin tyhjässä maneesissa ja ravilisäyksiä, lopuksi tuli hienot raviväistötkin kun vähän ruunaa muistutti mitä tehdään jaloilla :D Innostui itsekin ja oli tosi tyytyväinen kun sai "vaikeempia" asioita esitellä ;)

Huomenna tuleekin vuokraaja ja keskiviikkona mennään estevalmennukseen heti aamusta. Torstaina mennään palautuspäivä koulua, jotain kevyttä varmaan ilman satulaa tmv. Perjantaina on vapari ja lauantaina tulee vuokraaja. Sunnuntaina voisi maastoilla jos säät vihdoin sallisi ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.