IRC-Galleria

Jemmy_Dirty

Jemmy_Dirty

http://www.youtube.com/watch?v=ZJsOQzAqGgg

Jussi69 tuo vampyyrit radioonTiistai 15.01.2008 13:27

Jussi69 tuo vampyyrit radioon
12.1.2008 15:10

Jussi69 on Radio Rockin uusi tähtijuontaja. The 69 Eyes -yhtyeen rumpali ryhtyy vetämään omaa radioshowta The Night Of The Vampires perjantai-iltaisin radiossa.

- Olen todella täynnä intoa. Tämä on yksi makeimpia juttuja ikinä, Jussi tuumii.

Ensimmäinen ohjelma kuullaan perjantaina 18. tammikuuta kello 20-22 välillä.

- Olen kiertänyt dj-keikoilla monessa maassa kuten Saksassa, Italiassa ja Ranskassa. Nyt päätin siirtää saman teeman radioon, koska olimme bändin kanssa koko viime vuoden tien päällä enkä jaksa nyt heti sinkoilla reissuille.

Ensi perjantaina käynnistyvät myös rumpalin omat klubi-illat ravintola Rocktownissa, joita Jussi tulee heittämään kerran kuussa.

The 69 Eyes on aloittanut työstää seuraavaa levyään, joka julkaistaan näillä näkymin vuoden kuluttua. Keskiviikkona ilmestyy bändin uran ensimmäinen livelevy Hollywood Kills - Live At The Whiskey A Go Go, joka on nimensä mukaisesti tallennettu Hollywoodin kuululla rock-klubilla.

Jussi69 tullaan näkemään myös tv-ruudussa, sillä hän on mukana Nelosen uutuusohjelmassa Hurtta ja stara, jossa tunnetut kasvot kouluttavat kodittomia koiria kilpaillen samalla keskenään jatkopaikasta. Jussin valitsi omaksi kisakumppanikseen kuusivuotiaan Ricon.

- Lassiet pelastavat aina kaikki pinteestä ja minähän olen koko ajan pinteessä, Jussi perustelee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.