IRC-Galleria

Heipsan. Torstai 07.02.2008 12:47

Jees.. Eilen oli koeviikon kolmas ja viimenen koe, tiiä nyt miten meni.. Esseisiin tais tulla enemmän toistoo ja turhaa asiaa kun ikinä. :D Mut piti saada jotain kirjotettua.. Hissa ei ole välttämättä vahvin aineeni.. ;)
Eilen oli myös autokoulu, pimeen ajo.. :D Kerran sain valot jopa kokonaan sammutettua, auto oli ihan liikkeessä liikenteessä.. :D Mutta meni ihan hyvin muuten, kuulemma hyvin osattiiin käyttää niitä valoja. ; )
Tänään tällanen melkeen vapaa aamu. Joskus kahentoista aikoihin jos lähtis koululle, sitten ois joskus yhen aikaan tanssiharkat (viimeset ennen kenraaliharjotuksia!:D) ja sitten sen perään jumppaa. Sitten illemmalla tallilla käymään ja sitten mä vaan oon. :D Perjantai kun on ihan kokonaan vapaa, ihanaa. Pitkä viikonloppu. ;)
Vähänkö tekis mieli mennä ottamaan uus tatuointi! Eilen tuli ihan hirvee himo saada sellanen. Kuvakin on jo suunniteltu, mutta ensin ajattelin ottaa lävistyksen kun siihen oon rahaa keränny. Itelleni syntymäpäivä lahjaks. ;) Sen jälkeen voi alkaa säästämään uuteen kuvaan. : )
Eipä tässä tän ihmeellisempää, moron.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.