IRC-Galleria

Aaargh... Ruotsia..!Maanantai 07.04.2008 00:26

En jaksa enkä kehtaa. Lukee ruotsia nimittäin.. Pakkohan se olis kun huomenna on koe. Ja sitten tiistaina matikan koe ja keskiviikkona uskonto. Onneks ne loppuu sitten, ellei sitten pitä uusia. Toivottavasti ei, jos sais ees läpi ni oisin ihan tyytyväinen.

Kyllä kyllä.. Eilen oli kiva käydä ratsastamassa Titalla. :) Aurinko paisto ja oli lämmintä. Ja kun menin ilman satulaa, ni oli housut aika hemasevan näköset ratsastuksen jälkeen. ;) Takapuoli vähän kipivä kun rouva innostu yhessä vaiheessa vähän kovempaa ravailemaan. Mutta oikeestaan puolet lenkistä mentiin vaan pitkin ohjin köpsytellen ja maisemia katellen. ;) Parasta lääkettä koulun tuhoamille hermoille. ;D

Jeps.. Vitsi kun se autokoulukin on nyt loppu, ni ei nää ees enää ketään ihmisiä. ;) Siis näänhän mä kyllä ihmisiä täälläkin, mutta ne on vaan ne samat naamat. Varkaudessa saatto törmätä vaikka minkälaisiin ihmisiin. ;)

Mutta joo, kyllä se on nyt ihan pakko mennä harjottelemaan sitä ruotsia että pääsis ees sen kokeen läpi. En nimittäin oo yhtään innostunu uusimaan, vaikka taitaa sekin olla tässä eessä..

Moron!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.