IRC-Galleria

Jerber

Jerber

vittu tää on paska

Perjantai - Sunnuntai aamuMaanantai 17.12.2007 18:03

Ilta alkoi hyvin. Olin Jannen kanssa kaupungissa hakemassa unickia kun oli ideana mennä pandalle vähän maistelemaan mehuja. No lopulta Unick ilmaantui paikalle ja lähdimme talsimaan kampin pihalle jossa tapasimme isosetä-Pandan joka sitten siinä odotteli muitakin paikalle. Lopultakin paikalle ilmaantui Tuomas, vaimokkeensa ja joku paininmaailmanmestari (Tuomaksen mukaan). Siinä sitten kyseltiin mitä alkosta pitää tuoda. Panda sai tilaukset ja häippäs alkoon ostamaan hauskoja juttuja. Lopulta paikalle ilmaantui Allupid, Sepi<3 ja koutzi, jonka jälkeen ei kauaa mennyt kunnes panda tuli kaupasta. Sitten lähdettiin kävelemään kohti Rautatientoria josta nappasimme Kapan, Aipan ja Bartin ainakin mukaan.

Siinä sitten tuli pieniä strategia-palaverejä ja lopulta päädyimme siihen, että Kapa käy hakemassa Gigalle kopan kaupasta jossa välissä lähimme Pandan, Allupidin, Sepin, Koutzin ja Jannen kanssa kohti Puksua. Siinä matkassa ei kauaa todellakaan mennyt. Päästiin lopulta Pandalle sisälle ja rupesimme vähän paikkoja kattelemaan. Pandahan tunnetusti korkkasi jo pitkällä pullolla menemään :D. Siinä sitten keittiössä otettiin kuppia ja odoteltiin muita. Lopulta paikalle saapui meiän lumilautapoika-Härö. Ainiin Rikukin napattiin mukaan parkkipaikalta sisään ettei pillu vaan jäätyisi.

Jatketaan, siinä sitten kun härö oli saapunut taloon niin ei kauaa mennyt kun alkoi porukkaa tulla oikeen urakalla sisään. Tuomas, PoVe, Sassuli, Kapa, Bartti, Unick, Aippa ja saatana. No porukat näyttivät olevan jo aika hyvässä hapessa niin pitihän sitä ittekkin rupea kirimään siinä.

Kello löi jo melkein 23.00 ja porukkaa alkoi olla hyvin hyvissä. :D Tuomas taisi pandan kanssa juuri olla alkamassa tanssimaan alasti PMMP:n tahtiin. Sitten huomattiin että täällä talossa on joku toinen bossi (tai ainakin wnb) joka rupesi diktaattoriksi samassa sekunnissa, joku helvetin LORTTOU.

Klo veny jo pitkälle puoleyön taakse ja porukkaa oli alkanut väsymään ja mäkkiin käymään :D Sieltä sitten saapuivat porukat mäkistä ja Allupid, Sepi, Koutzi, Janne, Antti olivat jo häipyneet seurastamme ja Burra oli liittynyt porukkaan hilpeään. Lopulta illalla alkoi pandalla mennä käry kun kuuli että rappusten lasit oli paskottu. Pove ja Sassuli lähtivät sitten katselemaan näkyykö tekijöitä mutta tyhjin käsin sieltä tultiin. OOOPS: (TÄMÄ TAPAHTUI ENNEN MÄKKIIN MENOA) mäkin jälkeen olimme istumassa jo parvekkeella. Minä, Giga ja Riku pidettiin hauskaa siellä sitten kunnes muutkin saapuivat ja rupesivat huutelehtimaan että "MITÄ VITTUA TE TÄÄLLÄ TEETTE" :DD Rikulla oli paljon asiaa rovensuusta. Lopulta kaikki sitten melkein istuivat parvekkeella paitsi tuomas, vaemonsa ja panda.

Kello alkoi jo pitkälle näyttää 8.00 aamulla ja alkoi vähän väsy painamaan joten päätin mennä kotiin vähän kokoamaan itseeni.

LAUANTAI:
Siinä sitten keräilin itseeni kello 16.00 saakka kunnes puhelin rupes soimaan ja Jenni se sieltä soitti<3. Ilmoittipa vaan että ovat tulossa meille nytten, että mentäisiin puksuun. No siinä nopeasti juoksin suihkuun ja laitoin itseni kuntoon ennen kuin Jenni ja Riia saapuisivat meille. Lopulta he pääsivät meille saakka ja siinä sitten tehtiin lähtö.

Pääsimme vihdoin pandalle saakka ja porukka oli jo railakkaassa menossa siellä. Tuomashanipöö<3 tuli meitä vastaan ovelle saakka ja siinä sitten alettiin ravottamaan repun vetoketjua että keittoa saisi. Eksyinpä heti ekana olohuoneeseen moikkaamaan porukoita niin alkoi aivan hirveä huuto että "TERVETULOA TAKAS" ja kapa hyppäsi heti syliin :D Eihän siinä muutakun tupakille pitänyt mennä ja kaikki taas tulivat sinnekkin perässä ja lopulta kapa päätyi istumaan sylkkyyni kunnes lähti siitä ja sitten oli Tuomaksen vuoro tulla siihen :D. Siinä sain sitten tupakin poltettua ja lähdin tepastelemaan sisälle :). Riia oli jo tässä vaiheessa hyvässä hapessa mutta oli kokoajan lähdössä Ogeliin ja lopulta pääsikin lähtemään. Jäätiin siinä muitten kanssa kuuntelemaan musiikkia olohuoneeseen. Porukka oli jo taas tässä vaiheessa hyppiny alasti. Siinä sitten porukka lopulta innostui piirtelemään toisiaan tussilla. Itellä on vieläkin rinta ihan täynnä sydämmiä ja tuomaksen viesti<3

Siinä sitten ilta alkoi näyttämään valoisalta kunnes puhelin soi ja kukas se siel: NOUSKA<<33333333. Kysyivat pääseekö mukaan ja kyllähän Miran kanssa sitten liittyivät porukkaan hilpeään. Siinä sitten keittoa otettiin ja naureskeltiin vähäsen ja lopulta oli lähdön aika klo joku 1.10.

Lopulta sitten päätinpä kotiin mennä nukkumaan.

SUNNUNTAI:
Heräilin siinä 14.00 ja päätinpä lähteä stadiin HAAGALAISTEN<3 kanssa käymään. Sokokselle päästiin niin katoin pitkään että onpa tutunnäköisiä ja darraisia :D Siinä sitten kööri istui ja kävin moikkaamassa kunnes sitten lähettiin haagalaisten kanssa seikkailemaan. :)

KIITOS VIIKONLOPUSTA
erityisesti:
Pandalle (For hosting)
Tuomakselle(Piti naurua yllä)
Kapalle(Hyvät läpät. ;SÄKKITUOLIT) :D
ja koko köörille. Ens kerralla vähintään paremmat :)

Rikua lainaten miitin tavoite oli: Ketään ei mene alle 3.0 promillen :D

Jerry Kiittää Ja Kuittaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.