IRC-Galleria

Miialta pöllin :)Maanantai 08.12.2008 21:10

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

1. Oot mulle todella tärkee ystävä, ja oot piristäny mua aina kun oon ollut allapäin, ja sulle on helppo puhua kaikista asioista, koska tiedän ettet kerro niitä eteenpäin, varmasti mahtavimpia kavereita mitä mulla on. Toivottavasti sä pääset pitkälle elämässä, ja saat sun taitos näytille.

2. Rakastan sua, mun elämä on ollut yhtä hymyä sen jälkeen kun sut tapasin :) ihastuin heti ensimmäisenä sun silmiis ja hymyys, sekä siihen että oot niin ymmärtäväinen :) meillä on ollut ylä- ja alamäkiä, mutta ollaan me niistä seövitty, ja tullaan selviimään jatkossakin.

3. Mahtava kaveri, johon tutustuin enemmän vasta ysiluokan lopulla, sulle pysty kertoon kaikista asioista, ja pystyit kyllä piristämään mua todella paljon :) kaikkea hyvää sulle :)

4. Hemmetin ärsyttävä narsisti, tarttee aina puuttua muiden "puutteisiin" tai "vikoihin", kun voisit itse kattoa peiliin ja todeta ettet itsekään ole täydellinen, et edes lähellä sitä. hanki elämä :DDD ei sun pätemiset saa muutakun nauramaan :DD nolo tyyppi.

5. Sullekkin mä pystyn kertomaan kaikki murheeni ja mietteeni, kun tiedän että ymmärrät etkä ala tuomitsemaan, on muutamia samoja kiinnostuksen kohteita, ja senkin takia oot tosi hyvä kaveri :P sun kaa on aina hauskaa :)

6. Todella mahtava tyyppi, sun kanssa pystyy puhumaan parkourista ummet ja lammet ja insideläppää heittämään vaikkei toinen ehkä heti tajuiskaan :D sulla on sellanen perus "hälläväliä"-asenne, ja et stressaa oikeestaan mistään. sun kanssa parkouratessa keksii aina jotain uutta. hienoa että tavattiin :)

7. En oo nähny sua nyt pitkään aikaan, mutta kavereita ollaan vieläkin (toivottavasti), sun kanssa kun on parkouraamassa, saa aina yllättyä mitä melkein mahdotonta settiä sä vedät, en kyllä pysty kuvittelemaan sitä päivää että saisin sut taitotasolla kiinni :P

8. Oot mulle uus kaveri, mutta nyt jo tuntuu kun oltais tunnettu pitempäänkin, sulle pystyn jo avautumaan melkein kaikesta, ja et säkään mua tuomitse niistä asioista, toivottavasti pysytään kavereina :)

9. Ystävystyin suhun "uudelleen" kun nähtiin iskossa, ja nyt jutellaan kun oltais tunnettu montakin vuotta, mikä itseasiassa on totta :P saatan ehkä joskus ärsyttää sua, mutta jaksat aina nauraa vaikka tartunkin joka asiaan mitä sanot ja leikilläs suutut siitä :P

10. Ollaan tunnettu jo 2- vuotiaista pirpanoista saakka, pakko myöntää että oot mulle kyllä paras kaveri mitä mulla on, ollaan koettu yhdessä tosi paljon, ja toivottavasti tunnetaan vielä pitkänkin ajan päästä :P




No että :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.