IRC-Galleria

Voi hyvää päöivää, taas tätä tulee :DD pakko muuten heti ensimmäiseksi sanoa, että todella hienoa että ihmisiä on liittynyt tuonne faniyhteisöön, ja hienoa että on tullut myös palautetta paljon tästä mun avautumisharrastuksesta :D niin hyvää kuin huonoakin palautetta :P


muttajoo, asiaan, eli tällä kertaa on yksi yleisimmistä, ja ärsyttävimmistä pissiksen tuntomerkeistä, eli naaman/tissien/jonkun muun ruumiin osan peittäminen hemmetinrumalla patternilla, tahi paintosotkuilla (tosin, kuka haluaisi nähdä pissiksen naamaa kunnolla :S)
Joillain pissiksillä ei ole varaa/kykyä ostaa/ladata photoshoppia, eli he sotkevat paintilla naamansa epäkohtia kuten huulia, silmiä nenää korvaa poskea ym ym... voisivat omasta mielestäni ihan sotkea koko pärstän, ja vaikka koko kuvan niillä säälittävän näköisillä sotkuilla, ottaisivat perkele sitten uuden kuvan jos ei satu ekalla olemaan just puuterit nenässä tai huulet "seksikkäästi" törröllä.
ja miksi, MIKSI pitää piirtää ripsiä paintilla?! wtf?!

(kuvan sotkut on muuten tehty photoshopilla, eli ne joilla ei ole elämää, älkää avautuko siitä :P)

Toinen tapa on sitten (niille joilla se photoshoppi on) se, että vedetään joko viiva/ruutu/palapeli/mummon peruukki/muu patterni (eli kuvio/peitto/täyttökuvio) siihen kuvan päälle, jolloin joutuu silmät solmussa katsomaan kuvaa, ja kivastihan ne viivat vähän tasoittaa ihoa, ja hajoittaa katsojan verkkokalvot, että eipä siinä mitää, muuten vaan että SE ON VITUN TYHMÄN NÄKÖISTÄ JA AMATÖÖRIMÄISTÄ! joo.... ._.

ainiin, vielä yksi asia vituttaa, oikeastaan parikin, jotka on jo varmaankin sanottu edellisissä merkinnöissä, mm, tissiheru, miksi niitä olemattomiakin tissejä, tai sitten jotain kunnon läskilolloja, joihin uppoaisi titanic poikineen, pitää pursottaa esille joka kuvassa, ja sitten valittaa kun "Kaikki sanoo heruttajaks/pissikseks, ihan normei kuvii yhyy niisk, en mä tisseilläni heruta" <-- no et kyllä naamallaskaan, usko pois, eli tissit ne on silloin.
ja sitten se, kun käyttävät tätä aurinkopuuteria (tai mitä onkaan, en tiedä näitä) niin se pitää elvittää sentin kerroksena, ja lopettaa se täysin seinään tuossa leukaluun kohdalla, jolloin naama on kuin muriaanilla, mutta kaula onkin lumivalkoinen, and how dumb-lookin' is that?!

eiköhän avautumiset ollut siinä >:)


(aika köyhä merkintä, vai?)

MUISTAKAA LIITTYÄ YHTEISÖÖN!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.