IRC-Galleria

JetZe

JetZe

Captain KaruPerse!

MuistotMaanantai 11.09.2006 20:31

noh,rakkaimmat muistot viime vuosilta,pääsin koulusta,armeijasta,löysin mahtavan naisen koululta,ja Sain kihlata tämän upean naisen, pääsin viettämään unohtumattoman matkan viroon hänen kanssaan, unohtumattomia ajeluita maakunnassa, sain jakaa iloja,suruja,molemminpuolisia, elokuvailtoja. kaikkea.

Kiitos Tanja näistä. Olet tehnyt viimeisestä 2,5 v elämäni onnellisinta aikaa. niinkuin olet todennut,on aika siirtyä eteenpäin. En vain koe sitä niin helpoksi,kuin sinä. Mutta tuen sinua päätöksessäsi,vaikka toisin saattaisit kuvitella.

Ei,en ole katkera,en vihainen.. vain pettynyt,että se tuli päätökseen. olet ollut loistava ihminen tavallasi,vaikka viimeiset kuukaudet olivatkin hiukan tunteiden sekasortoa.
Itselläni sekasorto jatkuu,sinulle tiettävästi ei. Haluan vain sinun tietävän, että olet ajatuksissani,ja toivon sinulle hyvää tulevaisuudessa. Ja samalla sitä,että joskus vielä kohtaamme. niin paljon jäi kesken.

Kiitos Tanja. En unohda sinua. päinvastoin. Vaalin muistoja sinusta. heti kun siihen pystyn. antaisit minun vain olla ystäväsi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.