IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

DiseKeskiviikko 30.11.2005 00:53

Rakas päiväkirja...

Tiistait on aina sika tylsii, koska meil on sillon äikkää ja meijän äikänmaikka on ihan hirvee lehmä... ja ehkä siks et pitää opetella jotain tyhmii yhdys sanoja!!!

Mut tiistait on siks kivoja et huomisen ylihuomenna on perjantai ja (da helou) diseilta <jipii>. Pyytääköhän Reiska mua sen kaa diseen? Toivottavasti, koska Pekka on niinq niin last season. Se on oikeesti ihan sika ruma ja sit se puhuu ruoka suussa. MUT Reiska on tosi makee tyyppi. Sen veli pelaa lätkää jossain jengissä ja kaikkee...

Toivotaan vaan et Irmalla ja Reiskalla menee poikki ennen perjantaita!!! Mä ajattelin laittaa mutsin rintsikat sinne diseen, pitää vaan keksiä jotain et ne näyttäis isommille. Mä oon varmaan ainoo meijän luokalta jolla ei ole c-kupin rintoja. Vittu Irmalla on varmaan niin paljon pumpulia tisseissä et ei mitään järkee..

Mut kyl mä voin ehkä tanssii Pekanki kanssa, mut eka ja vika hidas on Reiskalle se on varma! Mikun kanssa en tod tanssi. Se on ihan outo ja varmaan homo ku se haluu aina tulla hyppii hyppistä meidän kans.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.