IRC-Galleria

Johna^^

Johna^^

"Kaikki ne päivät jotka tulivat ja menivät, en minä tiennyt, että se oli elämä."

5.12.07Torstai 06.12.2007 22:24

eilinen päivä:
töistä pääsin laittauduin ja alko illan vietto. ilta meni ihan hyvin olin pienes sievässä.. oli tarkotus mennä aikasin rakkaan kaverini kanssa baariin. no se oliki ekasksi kuskina. ite olin siell ja tääl.. en pysynny koko ajan yhes paikkaa.. mut sehän on normaalii mun kohalla. :)
no eilen alku illasta eräs mies henkilö otti kädestäni kiinni siit n. hauiksen kohalta.. koko illan koski siihen mut olin ku mitää ei olis sattunnu... no aamu yöst ku kotiin pääsin nii päätin kattoa tuliks ees mustelma.. no siihen jäiki sen käden kuva.. ja oli melkee verillä.. eli oli se ottannu siit ihan kunnolla kiinni.. (mitä miehiä vaivaa?????)

no kyll me kaverin kans baariin päästiin vaikk siin kestikin kauan... jonotettiin baariin joku tunnin tai jopa enemmänkin.. eka jonotus aika meni aika hitaasti mut sit saatiinkin seuraa siin... minnuu luutii ruotsalaiseksi ku sanoin huikeen yhen sanan... mut hauskaa siin jonos oli.. harmittää vaa ku hävitin sen yhen miehen... :/

no mut sisällä oltiin siin joskus puol kolmen aikoihin.. ja siell oli jonotusta taas.. kamalasti ihmisiä oli.. mut mukavaa meill oli... kumminki tapahtui taas kaikkea miss en oikee pysy perässä,mut sehän on aina välillä normaalia... MUTTA hauskaa oli ja mukava päivä.. :)

kiitoksia kaikkille ketkä eilen auttoi mua ja kesti... :D nähään taas...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.