IRC-Galleria

Painais YÖ, 3 ambulansii ja medi heli...Keskiviikko 08.11.2006 14:45

miks just aina pitää jotai tapahtuu ku kaikki on hyvi taas.. :(

1 ambulanssi kl.01.45 :

pojat tupakalla kyllällä: kattokaa huvi bussi tulee..

ajettii kouluu ja ambulanssi seisoo meidän kämpän edessä. Joku vaa sano et joku ykkös luokkalainen on sekottanu viinaa ja lääkeitä. En olis uskonu koskaan suta kun näin sut siellä ambulanssin sisällä makaavan tajuttomana ja ihan kalpeena.. ambulanssi lähti saloon ja suoraan teho osastolle... Koira jäi makaamaan sänkyysi itkemään..

Medi Heli ja 2 ambulanssi n. kl.03.00

15 min 1 ambulanssin jälkeen toinen tyttö meidän kämpästä meni tajuttomaks mun syliin. sä olit ihan sininen kasvoista ja lopetit hengittämisen.. Mattan <3 juoksi hakemaan apua ja saatiin sut taas hengittämään.. kemiön ainoo ambulanssi oli lähteny 20 min aikasemmin just saloon viemää kaverias, ni oli vaikee saada heti apua..! salosta lähetettiin uusi ambulanssi hakee sua. Sulo (koira) itki siin vieres kun yritettiin saada sut hereille ja hengittämään paremmin. vein sulon pois omaan huoneeseeni, se ei kestäny nähdä sua siinä kärsivän..
apukeskuksesta soitettii ja sanotti et he oli lähettäny Medihelin apuun eli apu oli kohta täällä! Yht äkkii sä pyysit apua, sä aukasit silmät ja sanoit et sua sattuu ja pelottaa, sitten tuli hiljaista pari senkunttia kunnes taas aukaisit silmät ja katsoit mua silmiin ja sainoit : mä lähden nyt!
suljit silmäs ja hengitys pysähtyi taas.. Luulin että sä lähtisit pois ja se olis mun syy koska en sais sua hereille.. löin sua poskille ja aloit taas hengittää..
Heti kun Mediheli oli tullu niin saatiin sulle apua. lääkärit sai sut tokkuihin ja ne kyseli sullta kysymyksiä...
Ambulanssi tuli paikalle.. sut saatiin autoon ja vietyy salon teholle myös...

Se oli rankkaa.. Käytiin viemäs koirat ulos pissalle Mattanin kaa <3
Kun makasin siinä omassa sängyssä 3 koiran kanssa aloin miettii : Ei kahta illman kollmatta, mä oikeesti löin itteeni ja ajattelin et okey se medi heli oli se kolmas mihin ketään ei mennyt Onneks..

Kl. 05.15 sain unta. nukuin 2 tuntii ja vietii taas kaikki koirat ulos ja ruokittii ne..

samal Mattanin puhelin soi ja se oli meijän kuraattori. Hän pyys meidät juttelee kanslia taloon..
kun me istuttiin siellä minä Mattan <3 Sussi (asuntola valvoja) Mats ( "rehtori" ) ja Gita (kuraattori) niin Gita soitti muille 1 luokkalisille ketkä oli ollu mukana juomassa et he tulis kans sinnee puhuu niin ne sano et ne tulis 10 min sisäl.. Ne ei koskaan tullu. Sussi ja Gita lähti alas niitten kämppää kattoo..

Minä Mattan<3 ja Mats istuttiin siinä ison pöydän ääressä ja sanoin että olin miettiny illal et ei kahta ilman kollmatta, samal katoin ulos ikkunasta ja ambulanssi ajoi ohi.. Shokki..

ei kai vaan joku muu viellä???

mentiin ulos tupakalle ja sussi tuli ja sanoi että siellä makas kolmas tyttö "melkein" tajuttomana ja että hanet viedään myös saloon sairaalaan...


MIKS???

Teijän ennsimmäisten tyttöjen sydämmet oli pysähtyny tänää aamulla mutta onneks teijät molemmat oltii saatu elvytettyy..

Nyt istutaa Mattanin<3 kaa ja odotellaa vastauksia kysymyksii ja tietoja mitä seuraavaks tapahtuu.....

onneks kukaan ei kuollu!! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.