IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

kissakäkkärimursuille?
kissakäkkärimursut ovat yhä eläimiä. yöeläimiä, jotka metsästävät yönä noo kissanorsut mitä ne on? kissakäkkärimursu MIKÄ? emmä niin sanonu iha sama. sit vähä hihihi. ja sitte ei älä kirjota sitä siihe. ei.... lopeta.... toi paskan jauhaminen. Kissanorsut eivät ole jonskun kavereita vaan jonskun pokia. mikä vittu onkaa! sitte: höm... örgh.. vittu se kirjottaa kaiken :( röh.. on se rankkaa turpakii.. ja huorazzaaaaaaa sydän.... kakka....... pylly.....nyt nyt riittää ei riitä *:D* jonskul on ihana kikkeli ei se sinne pitäny kirjottaa... niin sen piti olla kyllä tarina.. perse... otetaan olusta eikun alusta:
eli kissakäkkärimursut ovat yöeläimiä jotka metsästävät yöllä kollikäkkärimursuja. kollikäkkärimursut ovat tähän vuodenaikaan kiimassa ja sen kyllä huomaa takanojasta. Kannattaa varoa kissakollinorsua, se saattaa hyökätä ja aamulla saattaa tuntua kutinaa ja kolotusta koska se on saattanut vetää väärään reikään. Kannattaa kantaa haulikkoa mukana siltä varalta että vittukissanorsumursu hyökkää. THE END
*lopputekstit*
made in köpä&jonsQ @sänky

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.