IRC-Galleria

Oon tulos vanhaks..Keskiviikko 02.01.2008 17:53

Ei jaksa kiukuttelevii kavereita, ei jaksa tapella, ei selitellä, ei mitään kertakaikkiaan. Kasvakaa ihmiset aikuisiks ja opetelkaa sanomaan, jos jokin vaivaa. Mykkäkoulu on so last season, aivan naurettavaa pelleilyä ja huomion hakemista. En pysty ymmärtämään sellasii ihmisii, jotka haluu aiheuttaa toiselle pahan mielen ihan vaan siks, että itteensä vituttaa. Aivan käsittämätöntä. Kaiken lisäks kännissä ei kannata tulla mulle avautuu, koska sillon mulla palaa käämit totaalisesti. Jos haluu ottaa sen riskin, niin sitten tietty antaa palaa vaan.. Ittepähän kerjää verta nenästään.
Miksei kaikki vois vaan olla sulassa sovussa..? Oi miksi?
Kyl tulee joskus mietittyy et mikä vittu siinä on, että mulle tarvii aina tulla avautumaan. Oon vissiin niin ärsyttävä tyyppi sitten. Mut jos kerran oon niin vitun ärsyttävä, niin miks vitussa haluu olla mun kaveri?? Ei o tosiaan pakko.
Tän enempää en aio tällä päätäni vaivata. Jokainen vastatkoon omasta onnestaan tai onnettomuudestaan. Muistutus vaan, ettei kenenkään elämän pitäs olla yhestä ihmisestä kiinni. Ja jos on, niin sitten ei kovin hyvin mee..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.