IRC-Galleria

Emo kid.Lauantai 26.07.2008 15:39

Must on tullut melkein runopelle.
No ei, jos korvaisin kaikkia sekoilujani kirjottamalla ihan oikeesti. Miltä kuulostaa? huonolta, tiedän.
Mitäs tälläsiin ees kirjotetaan... Oon kattonut buffya jonkin verran nyt lomalla, olen upeasti jo toisen kauden puolessa välissä. \o/ Olen rakastunut siihen kaikkien teinityttöjen märkien-unien kohteeseen, Angeliin. Hitot et se pukeutuukin seksikkäästi. Missä noita tollasii myydään?

Sit? Oon ollut muutaman päivän tässä jo Suonenjoella. Outoo, siitä on noin neljä vuotta kun lähdin ja tuntuu kun mikään ei olisi muuttunut, ja silti kaikki. Ihan kaikki.
Käväsin eilen ulkona yöllä, tapasin siili kaksikon. Millonkahan oon nähnyt siilen viimeksi niin läheltä, hitot ne oli söpöjä. Mie voisin olla seuraavassa elämässä siili, vaikka tuskin niilläkään tappohelppoo on.

Mihin sitä on tultu? Opiskelen, käyn töissä, olen kiinni kaikki päivä arjessa ja ne muutamat vapaatunnit pelaan. Pelaan! Ehkä oikeesti, siis ihan oikeesti oon vaan niin äijäytymässä. Eli tiedoksi teille rakkaat kaverit, ehkä vuoden päästä en olekkaan enää se ainut nainen baarissa vaan yksi äijistä. Kyl mie silti lakkaan kynsiä vielä ja käytän hoitoainetta ja naamarasvaa säännöllisesti.

Täähän venyi odottamattoman pitkäksi. Tänään on vaan hyvin emotionaalinen päivä. Nukuin vähän ja huonosti. Näin pimeitä unia. Näin unta et eräs "tuttu" oli von herzenin kosketinsoittaja, emmie ees tiiä onko niillä sellasta! Sit etin jotain kuvii lehdistä ja alko tulee maailmanloppu. Nice! vakiosettii siis. Nään aika usein unta maailmanlopusta, ehkä siksi että se sairaalla tavalla kiehtoo, tai sit oon vaan niiiin synkee ihminen. :P

Lopuksi, ettei tää menisi niin tummansävyiseksi niin.... tota. Joo. Jotain positiivista? Tänään aattelin olla hyvällä tuulella. Pitkästä aikaa voisin vaan päättää olevani hyvällä tuulella. Ehkei se toimi niin mut voisin. Poltin pari siltaa ja tanssin niiden tuhkilla. Hyvällä tuulella. Ei onnistu.
MUT, mun druid on lev 60!!!! Se on se positiivinen. Ok, mun hiukset näyttää tänään ihan kivalta. Nyt olen positiivisuuden perikuva. Ette usko? Emmiekään uskoisi, mutta antaa mennä vaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.