IRC-Galleria

Kuja.Maanantai 16.03.2009 16:26

Viime viikko oli paska. Lauantai oli kiva. Tosi kiva. Mulla oli kivaa. Ei tulut edes itkukännejä vaikka sitä hain. Kiitos teille <3 Bussijonossa tuli sellanen olo, et nyt on juotu liikaa tälle illalle. Puhuminen kun tuotti sen verran vaikeeta. Tää viikko on paljon parempi. Vai eikö olekkin!! Häh!

Oon ihan kujalla. Totaalisen pimee. Vähänkö siistii.

Ostin eilen basilikan ja ruohosipulin siemeniä. Aattelin laittaa ne tänään. Eilen kylvin noi chili-lajitelman siemenet jotka sain töistä. Ja perjantaina laitoin Piparille ruohot kasvamaan! Loppu lähestyy, kun alan tuusaan näitä hommia jo himassa. Aattelin värjää tukan taas tänään.
Sain ruokapöydän v.loppuna muuten. Huoneisto näyttää heti paljon ahtaammalta. Mut Pipari tykkää. Olisi pitänyt ottaa sellanen puolikas, eli kahdenistuttava. Varmaan kesällä kun mulla on rahaa saatan hankkiakkin sellaset korkeet tuolit ja baaripöydän tyylisen pöydän. Sit suoriudun niille penkeille joka kerta hirveellä työllä, kun tää 154cm ei meinaa riittää mihinkään. Ja humalassa tipahdan totaalisesti. Ei siis, alkoholiahan minä en juo!
Oon kuunnellut melkoisen paljon SMG:ta viimeaikoina. Kyllä meille tulee sitten kesällä ilosaaressa kivaa kun mennään kattoo niitä. EIKÖ NIIN RINI.

"Minä istun ja mietin kuinka sattuikaan"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.