IRC-Galleria

Junkband

Junkband

hajoo aamuihinsa aivan kippenä :D

Homo on homo :) Uskokaa pois vaa.Tiistai 26.08.2008 20:46

Tämä artikkeli on fruittareiden ja huonon musiikin ystävien suosittelema.<3 On hyvin pieni mahdollisuus, että artikkelissa on mitään itua, ja täysi mahdottomuus, että fruittarit siitä sen takia pitäisivät.

”Tuopa vasta vaikuttaa hauskalta puuhalta!”

~Oscar Wilde

”Usko, Toivo ja Rakkaus.”

~Naapurin setä


Urheilu on pitkään ollut ainoita elämänalueita, joilla homoseksuaalisuutta on voinut harjoittaa avoimesti.

Homoseksuaalisuus on seksuaalisen mielenkiinnon kohdistumista ruotsalaiseen. Homoseksuaalisuus sai huhujen mukaan alkunsa vuonna 1224, kun Isä Elmerius pakeni humalapäissään viittä vesikauhuista labradorinnoutajaa. Seuraavana päivänä helvetin syvyyksistä kohosi Pelsepuupi, joka antoi ihmiskunnalle lahjaksi sairauden. Sairaus oli nykytiedon mukaan kuitenkin aivokuume, mutta esimerkiksi katolisen kirkon virallisen kannan mukaan tarina Isä Elmeriuksesta pitää paikkansa. Jotkut uskovat, että homoilu sai alkunsa antiikin Kreikasta, jossa poikarakkaus oli varsin hyödyllistä ja sitä paitsi muodikasta. Huomio: Enää se ei ole kumpaakaan. Homoseksuaalien sukupuolivietti suuntautuu eri tavalla kuin ihmisten suurella enemmistöllä, ja kyse onkin todennäköisesti jälleen kerran homojen pakonomaisesta erikoisuuden tavoittelusta.

Homoseksuaalisuuden syyt
Tutkimusten mukaan myös eläimillä saattaa olla homoseksuaalisia viettejä.
Tutkimusten mukaan myös eläimillä saattaa olla homoseksuaalisia viettejä.

Kaikki homoseksuaalisuuteen johtavat tekijät eivät ole täysin selvillä. Tutkimukset viittaavat siihen, että homoseksuaalisuus olisi osittain geneettistä, mutta harvemmin kuitenkaan perinnöllistä. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että homoseksuaalisuus on valinta – ja huono sellainen, ottaen huomioon yleisen asenneilmapiirin ja esimerkiksi tämän artikkelin.

Seksuaaliset suuntautumiset ovat pohjimmiltaan valintoja. Siispä jokainen heterokin voisi halutessaan ryhtyä homoseksuaaliksi ja nauttia siitä. He eivät kuitenkaan tee niin, koska punnitsevat rationaalisesti niin asian edut kuin haitatkin ja päättävät toimia kuten 90 % ihmisistä (jotka ovat päätyneet omaan ratkaisuunsa saman metodin avulla). Paljon kannatusta on saanut uusiseelantilaisen psykologin Gaylord H. Phobiuksen teoria, jonka mukaan homoseksuaalisuus saa alkunsa alentuneesta päätöksentekokyvystä.[1]
Hoito ja paraneminen

Homoseksuaalisuudesta on täysin mahdollista parantua. Erityisesti helluntailaiset huipputiedemiehet soveltavat eheytysterapiaa, joka on tavallisesti menestys, ellei potilaan itsemurhaa lasketa takaiskuksi. Eheytysterapian periaate on hyvin yksinkertainen: potilaalle tuputetaan rasittavaa lässytystä, kunnes hän kyllästyy ja päättää ruveta normaaliksi päästäkseen pois hoidon piiristä. Eheytysterapian puolesta puhuu myös sen monikäyttöisyys: kerrotaan, että jotkut ovat jopa parantuneet helluntailaisuudesta normaaleiksi ihmisiksi oikein sovelletun terapian tuloksena.
Suhtautuminen homoihin

Suhtautuminen homoseksuaaleihin riippuu suuresti yksilön älyllisestä kapasiteetista. Mitä konservatiivisempi ÄO on, sitä varmemmin henkilö suhtautuu homoihin konservatiivisesti. Homoseksuaalisuuden hyväksyntä oli varsin yleistä kansallissosialistisessa Saksassa, Ruotsissa ja sinun kotonasi. Nykyään homouden hyväksyntä on yleistynyt muuallakin, ja homomyönteisiäkin sivustoja voi löytää.

On esitetty, että olisi jokaisen yksilön yksityisasia, kenen kanssa hän haluaa olla ja mitä tehdä. Tämä on tietysti pelkkää sairasta liberalistista propagandaa. Moiset asiat kuuluvat lainsäätäjille, sukulaisille ja naapuruston toimettomille täti-ihmisille, joilla kaikilla on asiasta painava sanansa sanottavana.

Homoseksuaaliset suhteet ovat nykytietojen mukaan monissa maissa kiellettyjä.[2] Tiettävästi ainoa maa, jossa ei ole lainkaan homoseksuaaleja, on Iranin islamilainen tasavalta. Näin ainakin on vakuuttanut Iranin presidentti, joka on aiheen asiantuntija. Hän on vannonut, että homojen lisäksi Iranilla ei ole myöskään ydinaseohjelmaa.
Tämä ei ole Puolan lippu. Kuten kaikki tietävät, tämä on merkki, jonka Jumala antoi ihmiskunnalle vedenpaisumuksen jälkeen. Oletus juutalais-kristillisen tradition homokielteisyydestä osoittautuukin lähemmässä tarkastelussa paikkansapitämättömäksi.
Tämä ei ole Puolan lippu. Kuten kaikki tietävät, tämä on merkki, jonka Jumala antoi ihmiskunnalle vedenpaisumuksen jälkeen. Oletus juutalais-kristillisen tradition homokielteisyydestä osoittautuukin lähemmässä tarkastelussa paikkansapitämättömäksi.

Homoseksuaalisuuden vastustus on perinteisesti puoluekentällä sijoittunut konservatiiviselle ja oikeistolaiselle puolelle. Vasemmisto taas tavallisesti käyttää homoseksuaaleja keppihevosina aina muistaessaan, että itse määritelty edistyksellisyys velvoittaa. Oikeistolaisen homopolitiikan maltillisuudesta käy esimerkiksi Kaczyńskien Puola. Presidentti Kaczyński on esittänyt Puolan lipun punaisen kentän vaihtamista siniseksi tai vihreäksi, jotta lippujen punainen ei voisi haalistua vaaleanpunaiseksi, jolloin Puolaa voitaisiin luulla joksikin luokattomaksi homppelivaltioksi.[3]

Vasemmistolaisesta homopolitiikasta esimerkiksi voidaan nostaa edistyksellisen vasemmiston ihailema Kuuba, joka Castron johdolla on järjestänyt homoille valtion rahoilla omat pysyväisasunnot ja vapaa-ajan toimintaa. Todennäköisesti Castron homoviha kuitenkin johtuu vain ja ainoastaan Yhdysvaltojen epäoikeudenmukaisesta kauppasaarrosta, kuten kaikki muukin, mikä Kuubassa ei toimi.[4]

Poliittinen islam suhtautuu homouteen, kuten kaikkeen muuhunkin, vihamielisesti. Siksi onkin ristiriitaista, että esimerkiksi ylivoimaisesti suurin osa Afganistanin Taliban-liikkeen jäsenistä on homoja. Aikuiset miehet viettävät vuosikaudet aikaansa vuorilla keskenään – uskonnollisen vakaumuksen yhdistämänä? Niin varmaan.

Katolinen kirkko pitää homoseksuaalisuutta harhautumisena, mutta ei syntinä sinänsä. Monien pappien onneksi pederastia on asia erikseen.

Viime vuosikymmenien aikana homoseksuaalisuus on tullut yhä useammin esille politiikassa. Vaatimukset homoseksuaalien avioliitto- ja adoptio-oikeuksista perustuvat yleiseen tasa-arvon ihanteeseen: miksi homoseksuaaleilla ei muka pitäisi olla yhtä kurjaa kuin suurella enemmistöllä nalkuttavine puolisoineen ja kitisevine kakaroineen?
Homokulttuuri

Emansipoituneissa länsimaissa homoseksuaaleille halutaan antaa samat mahdollisuudet kuin muillekin, sillä yhteiskunnallisena ihanteena on, että esimerkiksi henkilön seksuaalinen suuntautuminen on yksityisasia, jolla ei ole julkista merkitystä. Siksi seksuaalista suuntautumista onkin ilmeinen tarve korostaa jatkuvasti, ja homoseksuaaleilla onkin omat klubinsa, omat baarinsa ja jopa oma piirinsä Helvetissä.[5]

Homoseksuaalien keskinäiset suhteet eroavat hieman heteroseksuaalisen suhteista. Ohessa tyypillinen syvemmän romanttisen suhteen avaus heteroseksuaalien keskuudessa:

* A: Moi, oon ajatellut, että haluaisitko lähteä mun kanssa elokuviin tai vaikka kahville joku päivä...
* B: Kiva. Mennään vaan.

Seuraavassa taas tyypillinen vastaava tilanne homoseksuaalien (tässä oletettavasti miespuolisten) keskuudessa:

* A: Moi, ootko homo?
* B: Joo.
* A: Mennäänkö meille?
* B: Kiva. Mennään vaan.

Huomionarvoista on erityisesti lähestymistapojen välinen nopeusero.


Homoseksualisuuden hyvät puolet

* Naista ei tarvita, sitä voi harrastaa äijäporukallakin
* Heteronaisilla on päänsärky keskimäärin kolme kertaa useammin kuin homomiehillä
* Ruman kaverin naamaa ei tarvitse nähdä kun panee takaa
* Ehkäisystä ei tarvitse välittää koska raskauden riski on olematon
* Vapautus intistä
* Heteronaiset ruikuttavat uskollisuudesta keskimäärin 7,5 kertaa useammin kuin homomiehet
* Se naapurin teinilikka ei ruikuta panoa jatkuvasti
* Vaihtelu virkistää!

Homoseksualisuuden huonot puolet

* Vanhemmat heittävät ulos kotoa
* Kaverit haukkuvat homoksi, saa kuulla useita "Vitun homo!" -huutoja
* Pomo haukkuu homoksi
* Sukulaiset haukkuvat homoksi
* Kaikki muutkin haukkuvat homoksi
* Ruotsalaiset roikkuvat perässä jatkuvasti
* Homoilu ruotsalaisten kanssa vaikeutuu jos motivaatio ei ollut paras mahdollinen pakkoruotsitunneilla
* Peräsuolen varsinainen tehtävä ei ole toimia yhdyntävälineenä. Siinä voi olla jälkiä sen varsinaisesta tehtävästä.
* Nahkahousut ja koppalakki maksavat paljon
* Joudut helvettiin (3 Moos. 18:22)
* HIV
* HIV:n jälkeen AIDS
* Ai samperi, onhan kortsua sittenkin käytettävä
* Ai samperi, ei pääse inttiin pokamaan peppuja

Liite I: Erilaisia nimityksiä näille olennoille
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli homoseksuaalisuus.

* fagotti
* B-rapun poika
* banaanipoika
* Fazer-poitsu
* fägäri
* gay
* GayLord
* hikinen rekkamies
* hinaaja
* hinari
* hine
* hintero
* hinttari
* hintti
* homo
* homopuppeli
* homppeli
* homssu
* junakuski
* kaupungin puolisukeltaja
* klaavapuolen poika
* persepuppeli
* perähinuri
* perämies
* peräreiän rassaaja
* perätunkki
* perätuuppari
* puppelipoika
* rupireiän talkkari
* ruskean reiän ritari
* sukkahousu-Sakari
* suklaapoika
* suoleen möykyttäjä
* tyynynpurija
* ruotsalainen
* heteroseksuaalisesti rajoitteinen henkilö

Liite II: Surkean kuuluisia homoja

Homoseksuaalisuudella spekulointi on aivan oma taiteenlajinsa. Esimerkiksi Yhdysvaltain presidentti James Buchanan ei koskaan mennyt naimisiin, minkä takia häntä on sittemmin arveltu homoksi. Toisaalta paavi Johannes Paavali II ei hänkään ollut naimisissa, mutta hänen orientaatiostaan ei ole vastaavaa debattia käyty, niin relevanttia kuin se olisikin. Ohessa on taulukko kuuluisista homoseksuaaleista ja/tai sellaisiksi arvelluista henkilöistä. Mukaan on liitetty kunkin henkilön homoseksuaalisuutta tukevat ja toisaalta sitä vastaan sotivat todisteet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.