IRC-Galleria


Ei jumaliste kyl nyt tuli taas kauhee ajatusten purkaus mieleen :D Ylläri sinänsä tää liittyy naisiin koska niiden kanssa nyt on aina ongelmia. Muthan tunnetaan sekavista mielipiteistä ja erikoisista kaiken lisäks. Emmä silti ole oikeesti muita parempi tai fiksumpi..välil jopa aika idiootti.

Mut naisista on kyllä muutama fakta kerrottava. Jos vaikka alotetaan näistä:

Pinnallisuus:

Hyvin harva voi myöntää olevansa pinnallinen. Se on asia, tabu josta ei puhuta koskaan vaan se on henkisen mielen tyydytystä jos nainen näkee komean kaverin kävelemässä kadulla. (katse yleensä kiinnittyy perseeseen) Mut miksi te rakkaat naislukijat ette voi sitä rehellisesti myöntää että jossain määrin myös te olette. On niin väärin esimerkiksi se, että laitan kommenttia galleriassa vaikkapa "Terve. Sinäpä nätti tyttö olet :>" Niin ko. henkilö käy kyllä katsomassa minun kuvat muttei vastaa. Kiireen ymmärtää jos vastaa myöhemmin mutta sitä ei että ei voida edes kiittää. Ei se aina tarkoita sitä että miehet olisi pillun perässä jos ne kehuu sinua. Ottakaa tästä siis opiksi että se on ärsyttävää jos ei vastata. Voisitte olla himan kohtleiaampia hieman "rumemmallekin" miehelle.

Narsismi:

Valitettavan moni nainen on sanomattakin selvää narsisti. Nyt on kyllä pakko ottaa lainaus wikipediasta että homma varmasti selviää kaikille. Eli wikipedia keroo seuraavanlaisesti aiheesta:

-Narsistisesta persoonallisuushäiriöstä kärsivällä on suuruusharhainen kuvitelma omasta ainutlaatuisuudestaan ja kyvyistään. He kuitenkin vaativat paljon huomiota ja ihailua. Heidän ihmissuhteensa kärsivät empatian puutteesta, kateudesta ja ylimielisyydestä. Narsistinen persoonallisuushäiriö alkaa yleensä kehittyä varhaisaikuisuudessa.

Miehet, miettikää miltä tuntuisi seurustella äskeisen perusteella kuvaillun ihmisen kanssa? I know. Se ei ole helppoa mutta minä itse kestän sen. Varmaan siksi, että olen pitkäpinnainen vaikka välil hermo meneekin :) Joten tytöt ja naiset. Vinkkinä, älkää tavoitelko täydellisyyttä. Nöyrtykää välillä sen totuuden edessä älkääkä väittäkö muuta. Se ei ole miehestäkään kivaa. Tiedän tapauksia missä naisen narsistiset piirteet ovat johtaneet avopuolison pahoinpitelyyn. Joten miettikää ennenkuin sanotte tai teette.

Lähteet: http://fi.wikipedia.org/wiki/Narsismi

Alkoholi/Miehiä lähestyminen:

Miten tämä muka tähän liittyy? Enemmän kuin tarpeeksi. Syy miksi kirjoitan tätä ei ole vuodattaa kaikille sitä kuinka paska minä tai minut juuri jättänyt ex tyttöystäväni. Alkoholilla saattaa usein olla monia ratkaisevia tekijöitä. Se ei ole KOSKAAN syy mihinkään vääriin tekoihin. Se on omaa aiheutettua eikä kenenkään muun syy kuin itsensä. Miettikää mielessänne tilanne. Asut avoliitossa, et itse juuri juo eikä baari niinkä kiinosta kuin läheisimpien ihmisten liittyessä seuraan. Sinulta kielletään silti tulematta sinne koska kyseessä on "tyttöjen ilta". Hmm, kerran tai pari puolen vuoden aikana tän vielä ymmärtää mutta kun tyttöjen iltoja alkaa olemaan vähän joka kuukausi ja monesti kuukaudessa niin se alkaa jo hieman miestä harmittamaan. Nykynuorisohan ryyppää aivan jumalattomasti verrattuna 10 vuotta takperin. Me leikittii hiel sillo pikkuautoil ja prätkähiirillä sekä juostiiu pusuhippaa ulkona nurtsil. Myös mies kaipaa huomiota ja läheisyyttä. Oletteko koskaan sitä miettineet että miten osoitatte sen. Mies ei kovin usein pysty osottamaan sitä miten hän haluaa että häntä lähestytään. Kerron nyt omakohtasia kokemuksia, että minä ainakin tykkään kun tullaan antamaan iso hali ja oikein hypätään siihen miehen syliin (tämä ei ole merkki et pitää panna) ja paljon pusuja <3 Ottakaa asia puheeksi miehenne kanssa ja tiedätte taas yhden asian miten mies luottaa teihin heti enemmän.

Pettäminen:

Tämä on aihe joka varmasti ennemmin tai myöhemmin tulee puheeksi suhteen aikana. Tätä varmasti tapahtuu kummassakin sukupuolessa yhtä paljon. Se ei ole oikein kuten varmasti kaikki sen jo tietääkin. Miksi näin sitten tapahtuu? Tätä on mietitty ja paljon. Johtuuko se toisen ihmisen vetovoimasta tai ulkonäöstä joka taas johtaa pinnallisuudesta. Kun lähet pettämään niin kannattaa muistaa se, että kotona se toinen ihminen joka sua oikeasti rakastaa ja haluaa olla kanssasi odottaa sua useinmiten baari illan jälkeen ja haluaa viereesi nukkumaan. Onko se oikein häntä kohtaan. Ihmisen pitäisi opetella itsehillintää ja kysymyksiä mikä on fiksua ja mikä ei. Jos ongelmia on seksissä siitä pitäisi puhua. Sosiaalisuus on lahja! Sitä ei opetella eikä siihen voi juuri kouluttautuakkaan. Se lähtee luonteesta ja siitä onko halua tietää asioita enemmän. Näin ollen ihminen tutustuu toisiin ihmisiin ja se vaatii sosiaalisia taitoja ja oma-aloitteisuutta. Joskus voi olla sen baarikaverin kanssa vain kaverikin. Miehet tulee iskemään sua jokatapauksessa, olet varattu tai et. Pettämisen suhteen ja epäilemisen suhteen on vain vakaasti luotettava kumppaniin koska ennemmin tai myöhemmin siitä jää kyllä kiinni. Älkää myöskään etsikö aina parempaa ihmistä. Tyytykää siihen mitä teillä on koska kaikilla ei ole sitäkään.


Näitä asioita olisi varmasti loputtomiin. Tämän kirjotuksen tarkoituksena ei ole loukata naisia koska miehissä on yhtä paljon vikaa. Jokainen on yksiö ja jokaiseen pitää suhtautua erilailla. Sen annan vinkkinä ainoastaan, että ei saa olla liian heikko ja luovuttaa. Pitää miettiä välillä muitakin vaihtoehtoja kuin erota. Joskus se, että mies tuntuu oudolta eikä välitä, saattaa johtua naisesta itsestään ja siitä mitä hän sanoo tai tekee. Pitäisi sillon istua alas ja alkaa miettimään tai puhua avoimesti kumppanille koska se on ihminen johon voit luottaa (yleensä) ja joka ei asioita ulkopuolisille kerro. Eli jos sulla on finni pillussa niin en usko että poikaystävä siitä kertoo jokaikiselle kaverilleen. No joo, olipas taas kärjistettyä :D

Eli miettikää mitä sanotte, teette, aiheutatte. Ei aina vika ole miehessä. Olkaa avoimia ja ottakaa asioista selvää ennenkuin tuomitsette. Luottakaa. Ei me miehet niin kurjia oltaisi ellei meitä kohdeltaisi huonosti.


Miettikääs siis, Oletteko valmiita seurustelemaan.


-Nico-

P.S. En väitä aina olevani oikeassa, olen varmasti väärässä usein mutta virheistä oppii. Ja jos tulee kysymyksiä tai angsteja nii antaa palaa =) ja tää oli jo aikasemmi päiväkirjas mut palautin sen takasin tänne :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.