IRC-Galleria

KAKKAPALLERO

KAKKAPALLERO

give it to me now dädii

päivän puheenaiheetKeskiviikko 07.10.2009 23:07

Ollaan mietitty tänään veljen kanssa koko päivä, että miksi kaikki ihmiset ryntää erottuaan uuteen parisuhteeseen, tai miks kaverukset ei voi jutella asioista jotka painaa mieltä. tai miks kaikki tehään vaa nii vaikeeks? ja tultii siihe tuloksee et me ollaan oikeessa ja kaikki muut aivan väärässä.

nykyään kukaan ei osaa olla yksin, en tarkota että mulla on mitään seurustelevia pareja vastaan (paitsi ryyppyseuran puuttuminen) mutta niin monet tuntuu seurustelevan sen takia että "mua pelottaa olla yksin" tai "mä en osaa olla yksin" tai "no onhan sillä miehellä rahaa." ja jokainen parisuhde nykyaikana kosahtaa johki etkä voi koskaan olla täydellisen onnellinen 4vuotta putkeen saman jätkän kanssa, niin miksi hypätä suhteesta uuteen kerta kerran jälkeen? olisi mielummin hetken yksin ja etsisi itseään että mitä elämältä oikein haluaa ja minkälaista miestä etsii. Monet yritykset ovat päätyneet ensimmäiseen baarikierrokseen kun joku humalainen tarttuu kinttuun ja se on menoa taas....

mut ei se yksin olokaan niin helppoa oo kun kaverit nousee tärkeämpään asemaa. ensinnäkin joudut ymmärtämään seurustelevia, ja sinkkunahan saa tehdä mitä huvittaa, mutta kaverit eivät ehkä aina ole aivan samaa mieltä. Suora puhuminen ei oo enää itsestään selvyys on nettiä ja tekstaria ja selkäänpuukottajia. sulta ei enää tulla kysymään miten asia on mennyt vaan jokainen sun "kaveri" tietää asian aivan varmasti moneen kertaan paremmin kuin sinä itse.

joo en jaksa enempää inistä, mut tää koski samalla tavalla miehiäki enkä tarkota tätä vittuiluna kellekkään kaverille.

ja tän piti näkyy pelkästään mulle itselleni mutta uusigalleria jostain syystä haluaa näyttää sen kaikille niin näyttäkööt sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.