IRC-Galleria

Heipparallaa!Sunnuntai 25.11.2007 00:30

Hiukka on aikaa kulunut, kun täällä olen viimeksi käynyt! Ei oikein toiminu macissa nää sivut, mutta nyt ostin pc:n ja taas toimii. Jepjee!

Kiirettä on pitäny kivasti. Kirjoitin kirjan, Staraoke -Tähtitreenit, joka on nuorten musiikkitietokirja. Sen voi tilata itselleen mun kotisivulta www.kanashow.com/kauppa

Levykin tuli viimein valmiiksi. Se sisältää iloista ja reipasta poppia ja tietenkin olen itse taas runoillut sanat lauluihin. Lätyn nimi on "Tulen aina takaisin" ja sehän tarkoittaa tietenkin sitä, että olen aika sitkeä kana ja eroon pääsemättömissä! :D

Mitäs muuta, rotanpoikasia on muutama vielä rottalassa vapaana kotia ilman ja kolme emoa on ihan viimeisisllään. Ihan jännittää, minkä värisiä vauvoja sieltä putkahtaa. Toivottavasti kaikki vain menisi hyvin; se kun ei ole ihan niin satavarmaa, kun on rotista kyse. Pidän peukut pystyssä.

Staraokessa ja Juniorilla pyörin ahkerasti ja onpa joku saattanut nähdä vilauksen Elma-messujen TV-mainoksestakin. :) Olen myös äänenä yhdessä piirrossarjassa nimeltä Code Lyoko. Sitä näytetään Juniorilla. Koitapa kuulostella, mikä hahmo mä oon! ;)

Tällasta kanalassa tällä kertaa. Koitan käydä välillä täälläkin tarkastamassa tilannetta, mutta jos tulee ikävä, tulepa vaikka mun saitille:

www.kanashow.com

Iloista joulun odotusta,

<3 Kana

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.