IRC-Galleria

Koulu-uutisiaPerjantai 12.05.2006 23:24

Pääsin matikasta läpi. Sain peräti kutosen, mikä on aika hyvin, sillä tein kokeen kuudesta tehtävästä kolme ja puol ja nekin päin vittua. Ehkä opettaja vaan tykkää musta, yleensä ne tykkää. Jos ne ei anna sen häiritä, et oon Villen ja Jonin kaveri.

Koulu loppuu pian ja sit alkaa kesä. Niin vaan meni tää eka vuosi lukiossa. Ihan huomaamatta, mitään oppimatta. Kyllä mä nyt noi neljä jaksoo ainaki ihan hyvin vedin. Pääsin kaikesta läpi. Ens vuonna voi tehä vähän tiukempaa, ku noita kurssejaki on pikkusen enemmän.

Mua ärsyttää ne ihmiset, jotka käy tavallista lukioo. Ja varsinki jos niil ei oo mitään ylimääräsii kielii. Niillä on muka niin hirveesti töitä ja plääplää. Tässä just keskustelin erään kanssa, ja kerroin että on vähän raskasta välillä, ku on melkein koko ajan seittemän kurssii meneillään. Tähän tää ah-aina-niin-lojaali ystävä ihmetteli, et eihän oo ees mahollista ottaa seittemää kurssii. No tiedoks vaan kaikille, kyllä on ja on mahdollista ottaa enemmänkin.

Seuraavasta koeviikosta tulee kiva. Se jakaantuu peräti kolmelle viikolle ja välissä on sellanen kahdella päivällä pidennetty viikonloppu. Ei tarvi lukee kerralla paljon yhtään!

Ei kai tässä muuta, kuhan kirjottelin

<3 Roosa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.