IRC-Galleria

Piän HikkeKeskiviikko 30.11.2005 23:17

Saatiin mantsan kokeet. Ysi. HAH! Siinä kaikille ketkä sano et mun pitää lukee enemmän. Kyl mä ite tiedän millon oon lukenu tarpeeks. Ja preppaustunneilla käynti vissiin kans autto. Ois varmaan pitäny tajuta se jo edellisjaksossa.

Tänään tuli Bad-Ass Blues. Mä kävin hyppytunnilla hakemassa sen STUPIDOsta. Se on ihana, mahtavuutta. Kuunneltiin sitä koulussa yheltä kannettevalta. Tosin se kuulu vähän huonosti, mut silti. Älkää kysykö miksi jollain oli kannettava koulussa. Se on ihan tavallista täällä päin, melkein epänormaalia olla ilman.

Jaoin tänään BP-tarroja kaikille koulussa. Ne meni aika nopeesti, ihmiset kyseli niitä lisää. Mä lupasin hankkia. Joku liimas sellasen koulun seinäänkin. En ollut minä, emmä sellasta tekis.

Testattiin tänään et saadaanko kolme jätkää ja yks tyttö mahtumaan Stockkan sovituskoppiin. Aika helposti se meni. Harmi vaan et äiti soitti just kun pidettiin hauskaa siellä. Mä en ees uskalla ajatella mitä se mahto miettiä, kun tyttärensä on keskellä päivää kolmen pojan kanssa sovituskopissa. Ja vastaa vielä puhelimeen.

Saksa alkoi tänään. Vaikuttaa taas tosi mukavalta. Olen edelleen hullu. Toivottavasti edes se opettaja on hyvä. Mä en jaksais itse opiskella niin hirveesti.

Meil ois maanantaina koulussa Itsenäisyyspäivän tanssiaiset. Onneks mä oon Vuokatissa. Tai harmi. En osaa päättää. Ei ajatus tanssiaisista niin kovin ihana oo, en oikein jaksa uskoo, et meiän luokan jätkät osaa tanssia, mut kerrankin ku koulussa tapahtuu jotain ni mä oon jossain kuusessa.

Kai Vuokatissa ihan mukavaa on. Siellä on netti. Siellä pääsee uimaan. Siellä pääsee laskettelemaan. Siellä on rakkaita ihmisiä. Mut se on kaukana. Kuus tuntia autossa ei houkuttele, ei yhtään. Varsinkaan koulupäivän jälkeen. Mä sit varmaan nukun. Tai puhun puhelimessa. Estäkää mua soittamasta itsellene, jookos? Mä en viittis kasvattaa taas laskua. Hei! Ehkä mä puhun iskän puhelimella. Pitää miettiä.

Aloitin tänään taas sellaista kirjaa kuin Ovi hiljaisuuten. Viime lukukerrasta on monta vuotta. Ehkä mä oon kasvanu sen verran et ymmärrän sen viimein oikeesti. Se on aika monimutkainen kirja. Kirjastossa pitäis käydä.

Tunnen itseni niin hyväksi tänään

<3 Roosa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.