IRC-Galleria

KipeäTorstai 30.03.2006 12:27

Haha. Kaksi ainetta, joihin ajattelin panostaa: matikka ja ranska. Ranskan koe oli eilen, matikka tänään. Aika ikävää et mä oon maannu tiistaista asti kuumeessa kotona. Voi harmi, etten sanois.

Tykkään duudsoneista, oli rennoin haastis ikinä. Ne ei oo ihan niin tarkkoja maineestaan ku valtaosa tän maan rokkareista. Leffan meen sit kattoon huomen ensi-iltaan. Mahtavuutta.

Huomenna on myös Bloodpitin keikka Kaarinassa ja lauantaina Gloriassa. Viime keikka, jolla olin oliko jo älyttömän kauan sitten Klubilla. Siis BP:n keikka. Ei jaksa odottaa.

Ei mulla oikeestaan enää mitään kuumetta oo, mutta kun en jaksanu eilen lukee, ni aattelin sit jäädä tänään kotiin. Kyllä mä ne kokeet sit ehdin tehdä.

Mulla oli tiistaina terveystarkastus. Olen täysin terve, vaikka kuulon joudun meneen toisen kerran tarkistuttamaan (yllätys). En kuule matalia ääniä kunnolla. Syytän flunssaa. Huomattavasti positiivisempaa oli, et oon laihtunu viime tarkistuksesta kaheksan ja puol kiloo. Kannatti jättää karkit.

Katja sai mut addiktoitumaan yhteen hemmetin timanttipeliin, kiitti vaan... Ois sitä parempaakin tekemistä...

Nyt aattelin nauttia ylhäisestä yksinäisyydestä, kun ei oo enää ees huono olo. Trainspotting odottaa. Toivottavasti kaikilla on ihan helvetin hauskaa tänään koulussa!

<3 Roosa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.