IRC-Galleria

Kairi

Kairi

Not active here anymore, so made sure to remove commenting.

g2a.com -sivuston pikku arvostelu.Keskiviikko 09.04.2014 00:13

Tämä sivusto saattaa olla tuttu joillekin ja jotkut etsivät vain tietoa siitä. Tässä on minun esittelyni kyseisestä sivusta, totuudenmukaisena ja omilla kokemuksillani.

Päätin laittaa hieman rahaa testatakseni tämän sivuston, sillä sain juuri palkkakuittini. Se oli hyvin suositeltu ja minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta kyseisestä sivustosta. Ostin pelit Dishonored ja The Walking Dead Season 2 passin. Aluksi minulla ei ollut ongelmaa odottaa n. 3 minuuttia jokaisesta ostosta ja maksoin PayPalilla. Sitten yllätyin tästä "Token" -systeemistä, että minun pitäisi ottaa yhteyttä johonkin LiveChat -tyyppiin. Minun täytyisi kopioida token ja jopa jakaa näyttöni todistaakseni, että koodi on minun.

Ajattelin että selvä. Ei se mitään, teen sen. Joten siirryin LiveChattiin ja seuraava teksti, jonka näen, on "Yksi meidän edustajista on yhteydessä kanssasi pikaisesti. Olet numero 64 listalla." Jne. Muistaakseni se oli 144 minuuttia, mutta se on arvioitu aika. Jotkut ihmiset olivat nopeampi kuin toiset. "Kiitos kärsivällisyydestäsi." Ihan kuin minulla sellaista olisi...

Lopulta kahden tunnin odotuksen jälkeen, pääsin keskusteluun henkilön kanssa. Hän oli ystävällinen ja asiallinen ja hänellä oli samalla vähintään yksi toinen asiakas, joten näen että hän yritti saada jonoa liikkeelle. Sain koodini helposti ja hän lähetti minulle linkin kuinka jakaa näyttöni. Minun täytyi lataa pieni applikaatio ja kun se oli valmis, jako alkoi. (Katsoin virusturvan läpi ja haittaohjelmia ei löytynyt). Näytin koodini netissä ja myöskin linkkasin ne hänelle.

http://i61.tinypic.com/281efbs.png

^ Syyllinen odotukseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.