IRC-Galleria

Kaitsupaitsu

Kaitsupaitsu

Onnenpoika, onnenpoika

Blogimerkintä

- Vanhempi »

<3kkPerjantai 30.11.2007 12:40

...eilen.

Tuli tartuttua Lidlin nalletarjoukseen ja kun ulkona oli niin pirun kylmä, hyökättiin Johnnylle tinttaamaan. Hammassäryn takia on tullu popsittua painkillereitä melkein kourallinen päivässä ja varmaan just sen takia ei montaa olutta tarvinnu, ni Kaitsu oli aika hassulla päällä.

Sörkan metroasemalla tuli törmättyä lipuntarjastajaneitoon ja Laura ihmetteli mun heittämiä höpötyksiä sille.

Sit kämpille mentäessä tuli taas oikastua sen vakkaripihan läpi, joka on rivareiden yksityisaluetta. Viskasin oluttölkin puskaan ja eikös joku talon asukki tullu just siinä pihalla vastaan ja alko huutaa, et mun pitäis hakee se tölkki pois. Sanoin sille sellasen typeräl äänel, et mitäs jos tehtäis niin, et se hakis ite sen tölkin pois sieltä puskasta, jos se nyt niin pirusti sitä haittaa siellä. Sit se vielä uhkas antaa mulle selkään seuraavalla kerralla ja kun pysähdyin ja sanoin, et vois tulla kokeilemaan onneaan samantien, ni ei se luumusukka sit uskaltanukaan tulla. Hirveen väkivaltasta porukkaa.

Mä oon kuulemma 23-vuotias. Näin oli kuulemma monet veikannu. En mä kyl oo.

Helkkari, toissapäivänä ois ollu serkkupojan keikka Rock Town'issa. Missasin sen, kun ei mua muistutettu *vierittää syyt toisten niskoille* Seuraavalle keikalle sit...!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.