IRC-Galleria

Kalmari

Kalmari

QuakeNet: Kalmari^ (Kalm4ri)

Selaa blogimerkintöjä

JööteboriTiistai 08.08.2006 12:27

Jihuu! Eilen alkoi taas penkkiurheilijan viikko, kun yleisurheilun EM-kisat pamahti käyntiin. Suomalaisittain päivä oli kaksijakoinen.

Heti aamusti lihavat suomalaiset miehet pääsivät vauhtiin, kun kuulan karsinta käytiin. Tiisanoja työnsi heti itsensä finaalin, mikä antoi odottaa myös finaalissa hyvää kisaa. Pettymykseksi jäi Karlssonin ja Vasaran heikot, erittäin heikot työnnöt. Jos olisivat miehet työntäneet kutakuinkin Eliittikisojen pituuksia, olisi finaalin päässyt. Kauden tärkeimmäsä kisassa löysät housuun, ja se oli siinä.

Suomen kauniit 7-ottelijat Kelo, Kovalainen <3 ja Käppi tekivät mukavan urakan ekana päivänään. Mitalia on turha odottaa tästä lajista suomalaisilta, mutta hyviä sijoituksia kuitenkin. Mikä parasta, Klüft on ei ole ollut parhaassa terässä (siitäs saatte hurrit !!!).

Toisen epäonnistumiselle ei saisi nauraa, mutta Ilona Rannan suoritukselle ei voinut kyllä muutakaan tehdä. Toisessa aidassa komea parin metrin lento ja kauden tärkein kisa jäi siihen. Pesäpalloa ensi kesänä pelaamaan.

Karlssonin ja Vasaran pettymyksen jälkeen lisää pettymystä toi naisten moukarinheitto. Pöyryn piti olla lähes varma finalisti, Merja Korpelan karsintojen jokeri finaalin suhteen. Korpela jäi melkeinpä 10 metriä kauden parhaastaan; finaalista siis turha uneksia. Pöyry heitti ihan ok heittoja, mutta se tärkein rypistys kauden tärkeimmässä kisassa puuttui. Karsintojen 14. ja ei finaaliin. Sääli.

Pikajuoksijat Nipa Tran, Simo Sipilä ja Jaakko Ruostekivi pääsivät kaikki 1. alkueristä jatkoon. Suomen huonon juoksutaso huomioiden, herrojen suoritus oli hyvä. Silti olisin toivonut jonkun pääsevän vielä 2. alkueristä jatkoon, mutta eipä niin käynyt. Hienosti kuitenkin juoksivat, Sipilä mm. oman ennätyksensä.

Korkeudessa kävi kuten kuulassa. Oskari Frösen loikkasi ongelmitta finaaliin, Osku Torro ja Heikki "Katapultti" Taneli eivät päässet. Tanelilta ei olisi paljoa puuttunut finaalista, mutta haaveksi jäi. Katapultti-tekniikka olisi mielellään finaalissa nähnyt.

Keihäänheitto jatkoi samaa linjaa. Pitkämäki heitti helposti finaaliin, Wirkkalan perusheitto ei aivan finaaliin riittänyt ja Järvenpää floppasi pahasti. 75 metrin heitot kuuluvat ala-asteen piirisarjan kisoihin, ei EM-kisoihin. No, toivotaan mitalia keihäästä kuitenkin.

Kuulan finaali meni aivan lörinäksi, vaikka karsinat povasivat ihan muuta. Kaksi yliastuttua, ja viimeisellä olematon työntö; 11. sija. Kiitos ja näkemiin, takaisin Suomeen pullaa syömään.

Rannan jälkeen heikoimmasta suorituksesta vastasi Jonas Hamm 1500:n metrin juoksussa. Hamm jätti leikin kesken sanoen "Turha mun on maalin saakka juosta." Jaloa urheilumieltä, erittäin jaloa. Juokseppa baariin samantien.


Urheilijat suorituksittain:
+ = hyvä suoritus
o = ei hyvä, muttei aivan turhakaan
- = totaalinen pettymys

Ville Tiisanoja: Karsinnassa +, finaalissa o
Conny Karlsson: -
Mika Vasara: -

Niina Kelo: +
Maija Kovalainen: +
Salla Käppi: +

Sini Pöyry: o
Merja Korpela: -

Nghi Tran: +
Simo Sipilä: +
Jaakko Ruostekivi: +

Ilona Ranta: -

Osku Torro: -
Oskari Frösen: +
Heikki Taneli: o

Teemu Wirkkala: o
Tero Pitkämäki: +
Tero Järvenpää: -

Joonas Hamm: -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.