IRC-Galleria

Kapybara

Kapybara

In dephts of the sea...
Siis come on! Nukuin 9h melkein putkeen viime yönä... Järkytys, ei näin, ei... Menee kaikki ihan perseelleen kun on herätessä "kevyt" fiilis... Kyllä mä nyt taidan vähän soitella sitä viulua... *änggsst* Kyllä se punainen neste on kaunista~<33 (Älkää nyt herra jumala tosissaan ottako tälläsetä ihmistä<3)

Torstaina kaunista jälkeä tuli jälleen kerran, kun tuli jouduttua "onnettomuuteen" (no, oli se oikeasti onnettomuus). Ja ei, en kerro tarkempia tietoja~ Se on yksityis asia, ihan selvästi. >8D
No, joka tapauksessa, n. 15-20cm haava vasempaan käteen (välille kyynärpää-ranne), oikea käsi ihan paskaksi (ei, hätää, pystyn soittamaan bassoa, eli ei se ainakaan murtunut). Näin se aluksi tuntui menevän, mutta sitten tuossa eilen (perjantaina) tuli fiilis, että kai se vasurikin lievästi on tärähtänyt (lievästi, ihmiset, lievästi, tuskin itsekkään olisin huomannut, ellen olisi... köhlyönytsitähuvinvuoksijohonkinköh). No, mitäs tuosta, tuntuu hauskalta~<3 Siihen voisi tulla sellainen ihana mustelma (siihen oikeaan käteen), mitä viimeksikin tuli.
Ehkei tule. No, siinä on kyllä nyttenkin kauniit mustelmat tuossa ranteen kohdalla (ja eilen oli oikein nätisti kaksi tumman liilaa pistettä siinä (mustelmia kai siis)).
Ja fuck, ketä vittu edes kiinnostaa tällanen... xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.