IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

30.11-1.12 Loisto viikonloppu! Kiitos WF<3Maanantai 03.12.2007 00:48

Perjantaina lähdettiin jengin kaa ajaan kohti turkua. Oltiin Hese-hotellissa joka oli ihan loisto! (huoneissa koneet ja netit, aulassa 24/7 hese ja ikkunasta näkyi 24/7 mäkki)
Perjantaina tuli valvottua 21 h, kolmen aikaan yöllä mentiin nukkuun ja aamulla oli kuudelta herätys.

Puoli seittemältä tuli dösä hakeen meidät hotellin edestä ja vei meidät Turku halliin.
07.15 oli rekisteröityminen jonka jälkeen vaihdettiin kamat ja hengattiin hetki, 08.15 alko noin puolen tunnin treenit ja 10.04 oli kenraali.

Kenraali oli täys katastroofi! Valmentajat laitto kisamusan soimaan ja suurin osa joukkueesta jäi tyrmistyineinä katsomaan valmentajia et mitä ne pelleilee, ne laitto väärän musiikin. Hetken kuluttua tajuttiin et se olikin meidän musa ja jatkettiin ohjelmaa. Hallin katto oli niin korkee et se musa kaiku niin pahasti et siitä ei saanut yksinkertaisesti selvää ja äänentoisto oli päin v*ttua.

Kolmen jälkeen oli meidän esiintymis vuoro ja oltiin ihan paiseessa miten voidaan tehdä se ohjelma siihen musaan kun siitä ei saa selvää.
Musa flippas ihan täysiä sen alun, se jotain jumitti ja musa ukko jotain paineli stoppeja siel, alku meni siis ihan metsään, loppuohjelma meni hyvin ja saatiin sillä sitten korvattua se alku.
Joukkueita oli 18 joista vissiin 12 pääsi sm:eihin, oltiin jo valmiita ottamaan vastaan ihan viimeisiä paikkoja ja jättää hyvästit sm:eille. Kunnes palkintojen jaossa selviskin että oltiin neljänsiä ja paikka sm:eihin oli saatu.

Mielipide Turusta: P*ska paikka, ei enään koskaan sinn. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.