IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

En vaan osaa Keskiviikko 03.09.2008 21:07

On se kahvinkeitto vaikeaa :P Miksi sitä ei voi tehdä heittelemättä puruja ympäri keittiötä? Ja miksi ei koskaan pistä ekana OIKEAA johtoa seinään vaan yleensä laulavan leivänpaahtimen (^^) tai vedenkeittimen. TOSIN, tänään luulin hetken että kahvia keitetään vedenkeittimellä. Tietysti vettä keitetään kahvinkeittimessäkin mutta en ollut tekemässä mitään pikakahvia missä vesi keitetään ensin siinä vedenkeittimessä. Noh okei, ehkä tajusitte pointin. (Luulenkohan mä tosiaan että joku tätä lukee?)


Mietimpähän tässä vaan että:

A) Mitä minä haluan
B) Mitä SE haluaa
C) Mitä NE haluaa

Jos ette tiedä/arvaa mistä puhun, älkää turhaan miettikö :D
On kyllä niin tylsää että vois vaikka soittaa SILLE, muahahaa. Ettei tarvitsisi miettiä mitä ihmettä NE tekee mun unissani. Huoh. On se vaikeaa kun ei ole elämää. :D


Ps. Sori että huusin ruokalassa, minä vaan en ole maailman hiljaisin tyttö kun avaan suuni :D Peruskoulussa tämä tiedettiin paremmin kuin näin lukiossa missä kaikki pitää mua pienenä, ujona ja hiljaisena äitin pikku kullanmuruna. (Tosin viimeisenä mainittu imago tais romuttua Jalkasaaressa, varsinkin jos tosiaan löydän itseni näiden yksien dokumentista.)


Hmh, ei malta odottaa 27.9. ja sen jälkeen laivareissua 2?.11 :_D

Ja tosiaan, YTL aikoo tappaa meidät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.