IRC-Galleria

Kaksonen olenKeskiviikko 03.01.2007 02:49

Kaksosten luonnollisia alueitaan ovat kirjoittaminen, tiedottaminen ja opettaminen, vaikka kaksonen usein tuntee vetoa työskentelyyn tietokoneiden ja elektronisten merkinantolaitteiden parissa, he eivät ainoastaan osaa yhdistellä ideoita vaan he myös nauttivat kontaktista henkisesti virikkeitä antaviin ihmisiin. He ovat kyvykkäitä välimiehiä, koska he ovat kiinnostuneita käytännöllisesti katsoen kaikesta.


Kaksosihmiset ovat usein suosittuja. Merkki on ihmiskeskeinen, ystävällinen, charmikas ja älykäs. ... Kaksonen voi olla eloisan kepeä ja leikkisä raikkaan ilman tuulahdus elämässä, joka on jumiutunut raskauteen ja kärsimykseen. Iloisena olentona Kaksonen voi virkistää ihmistä, joka on yksinomaisesti painottunut työhön tai korkeamman merkityksen etsintään. Tätä merkkiä ei ole helppo aivopestä ... Se ei mukaudu mihinkään oikeaoppiseen ajattelutapaan....


Kaksonen ei ole järjen merkki, vaikka se vaikuttaa järkeilevältä. Se on vain vaikutuskeino. Johtopäätöksensä Kaksonen tekee nopeasti ja suoraan, järkeilyn se sijoittaa siihen myöhemmin.
(muuten iha oikein mut mul menee aina aikaa enenku päätän xD)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.