IRC-Galleria

Tarkoitus??Sunnuntai 14.05.2006 12:36

Sunnutai aamu. Se kertoo kaikille jo fiiliksen. Siitä ei tarvi itkee sen enempää..

Täs tsekkailin kattoo, ku ootin et se lopettaa pyörimäst. Aloin miettii, et miks. Niinku miks!
Tiiätteks? Niitä aamuja jollon aivot meinaa rutistuu kasaan ja yht`äkkii ne onki maailman kokoset. Sit sitä vaa pakostakin alkaa miettii elämää suurempia kysymyksiä. Ja ehkä se suurin on se, se miks?:

Tiedehän sanoo: Eka elämä alko merestä ja sielt se sit pikkuhiljaa sattumien johdosta evoluution johdattamana paineli maalle jne.

Sit on näit uskovaisten luomisteorioita. Vai onkohan niit vaa se yks?
Jumaloi loi meidät ja mä oon tosi tärkee. Joopajoo!!!

Täs ku mietin Marvinina, ni kylhän se vie alas ku kelaa, et ei täs oikeestaan olis "tarkotusta". Tääl vaa ollaan ja sit lähetään jossain vaihees..

Varmaa siks osittain jengi on kehitelly noit uskomuksiaan, ettei aina krapulas alkais masentaa.. Kylhän se ois mukavampaa uskoo, et mul on joku sika makee ja suuri tarkotus. Ja sit ku mä potkasen tyhjää, ni loppu ei olle pelkkää tyhjää.
Siel on ihan TOSI paljon kauniita naisia joilla on sellaset siivet. Ja ne siivet ei oo sen takii, et ne pääsis karkuun :). Vaa sen takii, et ku harrastetaan rajua, taivaallista seksiä. Ni ne voi niillä siivillä tuulettaa. Sillai mukavasti räpytellä ja viilentää oloa :D.. Mikäs siinä köyriessä!


Joo, no.. Kai se on lyötävä pää seinään, ni alkaa taas ajatella niit vanhoi juttui vaa. Tyyliin mitenköhän lätkässä käy. Täytyis varmaa mennä paskalle. Pitää vaa ottaa hesari, jos siin ois varmistunu tuleeko Olli JOkinen pelaa Leijonoiin...

joopajoo... No ainki tänään on jokasel tarkotus. Kaunis sunnuntai ja jokanen naama irti siit ruudust ja kerää kukkasii mutsillenne.

Mä meen eka lyömään vähä päätä seinään...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.