IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

oloSunnuntai 10.08.2008 17:31

hyi vittu mikä hedari ; DD
eilen oli joo pippalot. meinasin että oisin juonut vaan muutaman ja tullut kiltisti illalla kotiin.. mutta miten kävikään.. "simi tuun sun luo yöks" .."joo sinne tulee sitte pari muutakin.." sieltä ruttiksesta sitten lähettiin simille siinä vähän jälkeen 11..
simillä oli hieman ahdasta.. kun sinne yritti mahtua minä, simi, hanna, antti, kalle, bärski..
mutta simillä jatkot olivat kovin tylsät ja alkoholittomat joten päätimme hannan kanssa mennä kurkkaamaan onko ruttiksessa vielä paljon porukkaa. no eipä ollut. siitä sitten lähettiin etsimään halpaa baaria ja kun ei oikein helsingin menomestoja tiedetty niin kysyimme joltain tummaihoiselta joka sitten yritti johdatella meidät jonnekkin aivan muualle kuin baariin.. "odota mun kaveri täsä.se tule iha juuri sitten mennä meille otta piri ja kaike" joo sanottiin että tullaan moikkaamaan niitä 10min kuluttua mutta ei oikein ne pojat kiinnostaneet ; DD
mentiin alebubiin. se oli kovin kallis budjetille joten pohdiskeltiin siinä sisääntulo aulassa jokunen minuutti kunnes ihana portsari sano että päästään yhen hinnalla ku kello o jo nii paljo..
baarissa pyörittiin jokunen aika kunnes tutustuttiin johonkin skeittaripoikaporukkaan ;D
sitten ku pilkku tuli ni jatkettiin taxilla myllynmäelle jollekkin niistä pojista.. ne ei ollu mtn ahdistelijoita vaa kilttei poikii ; D jotka juotti meille (ei niin innoissaan) juomiansa.. (tai siis me vaan käytiin hakemassa niitä) .. huhhuh sitten valvottiin koko yö koska mun piti olla aikasin kotona.
ku kello oli jtn 8 aamulla niin lähettiin käppäilee sieltä pois (ei ollu ees poikien numeroita jos oltais vaik eksytty) ettimään metroo mut sit mentii kuitenki taksilla ja saatii kyyti varmaa 10e halvemmalla ku ei ollu enempää maksaa ku 20e.. sitte kävin simillä pissalla ja menin junaan. junassa nukuin ja meinasin nukkua pysäkkini ohi.. jeaa :D
oli kyllä ihan mukava päivä... menin nukkumaan 10 aamulla. väsy on.
mitenköhän meinaan onnistuu herätä huomenna kouluun -.-

johan tuli paljon sekavaa tekstiä ; D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.