IRC-Galleria

Khyltyyriä.Sunnuntai 04.12.2005 14:35

Sitä on sitte eletty jo joulukuuta pitkästi. Mukavaa. Mutta surullista. Miten NOPEASTI aika KULUU! aijaijaijai. Siitei sen enempää.

Mutta sen voin kertoa että kulttuurista ei puutetta oo ollu viime aikoina... Eilen oltiin kattomassa Sound Of Music -musikaali Seinäjoen kaupunginteatterissa! Voi se oli mainio. Ja mää en vaan saa sille ajatukselle mitään, että voi kumpa määkin joskus saisin pomppia tuommosen teatterin lavalla vaikkapa "naapurin Marttana" ja aina välillä juosta kulisseihin sillä välin kun lavasteet lavalla vaihtuu uusiin ja tulla taas eri vaatteissa lavalle takaisin. Tiedättehän. Näyttelijäksi. Teatterin lavalle. Voi kumpa kumpa kumpa...

Ja arvaas mitä! Lisää kulttuuria. Perjantaina lauloimme kuoron kanssa itsenäisyyspäiväjuhlassa koululla. Oli juhlavaa. Aijai.

Ihan tyhmää, kun se paikka, missä on valmiita modeja on "liian kuormittunut", että se on suljettu, niin ettei sieltä saa modeja. Pitää vissii ruveta taas ite askartelemaan tämän kanssa.

Neljän päivän viikonloppu. Voi harmi. Pitäis kyllä tehäkki kaikkee. Siivota esimerkiks JOSKUS ees huoneensa. Vois ehkä kirjottaa englannin aine. Läksyt VOIS tehdä hyvissä ajoin, ettei ne jää roikkumaan ja harmittamaan. Kitaraakin ois hyvä soitella. Kenties, kenties tämä kaikki tapahtuu.

Voi KUMPA!

Meidän perhe on aika kovaääninen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.