IRC-Galleria

vitun päivystys :DTorstai 25.09.2008 02:32

hahahaaa.... vittu mua naurattaa toi kokkolan tk:n päivystys ei saatana ja samalla vitutaa.. no maanantaista asti saanu hypätä siel joka päivä ja ei vaa kertaa vaa saa vetää ees takas tota matkaa piäväs joku 4 kertaa parhaimmillaa.
no tänää sit vähä ärähin ku TAAS piti sinne mennä. sanoin et helevetti minä en tänne enää tule ku ette te musta mitää löydä nii lääkäri oli vaa et kyl mä sua ymmärrän joo et voihan täältä sairaanhoitaja tulla sinne sunki tykä jos sua ei kiinnosta tänne tulla. pääsin kaikkien jonojenki ohi ku sanoin et mä en täällä rupee koko päivää taas istuu.
no perjantaina nyt sit tulee kotisairaanhoitaja tänne ja kaiken huippu, päivystyksestä soitettii et sulle ei tuu tästä mitää laskua ku oot täällä joutunu nii monesti ravaan :D
voi vittu sanon minä!
tulehus arvot onneks lähteny laskee. aluks oli 158, sit 160 ja sit 166. no nyt ne on 139. meinas laittaa mut tippaa nii sanoin et turhaa laitat ku et sä kerta tiijä mikä mul on nii sain vaa sit lisää lääkettä.
epäilee mulle vaikka mitä. aluks pusutautia, sit angiinaa, sit myyräkuumetta, jänisryttoa ja nyt ku pulssi oli korkee nii sydänpussintulehusta :D on niil kans hyvät diagnoosit ei saatana.. :D
eli ei kannata kokkolan päivystykseen mennä jos haluu tietää onko sairas. menee suosiolla jonnekki ouluu tai tampereelle.
maanantaina ku kysyin sit lääkäriltä et mikä mul on nii totes vaa et hyvä kysymys :D

TÄMÄ TYTTÖ HAISTATTAA NYT VITUT TK:N PÄIVYSTYKSELLE!!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.