IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Maanantai 28.11.2005 ja vettä sataaMaanantai 28.11.2005 21:21

Tänään oli taas maanantai ja viikonlopun aikana tulleet lumet on melkeen kaikki sulaneet pois, koska tänään on tullut vettä enemmän kuin lunta oli maassa. Kävin tänään kotona vanhempien luona heti töiden jälkeen, jossa söin ja juttelin hieman vanhempieni kanssa. Metsän omistaja meidän läheltä aikoo myydä maatansa pois joten tuumattiin tässä serkun kanssa ,jos molemmat ostaisivat 5000m2 ja kumpikin rakentaisi talon..Täytyy ensi viikonloppuna mennä hieman mittailemaan tontin paikkoja :D

Koska ihan sama rakennanko oman ja makselen velkaa pikku hiljaa pois kun asun vuokralla. Saman verran joudun kuitenkin maksamaan. Olen tuuminut, että jos rakentaisi hirsitalon. Tosin en ole vielä ihan varmasti päättänyt. No ainakin on helpompaa rakentaa kun ei tule tappelua mistään valinnoista, koska saan itse päättää kaiken, tietysti raha määrän suhteessa. Todennäkösesti pelkkä tontti maksaa aika paljon n.25 000€, mutta siitä pitää vielä neuvotella. No menee ainakin rahat johonkin hyödyllisempään kuin baareissa juoksemiseen ;) Ja kai sitä sitten joskus jonkun tytönkin sinne saa huokuteltua.

Lopuksi kattelin hieman ruotsin jääkiekkoa telkkarista ennen kun lähin kotiin. Nyt tulin kotiin ja siivoilin hieman viikonlopun sotkuja ja kohta pitäisi mennä pelaamaan kiekkoa kun ois taasen peli. Eli ihan hyvin menee paitsi saisi tota lunta tulla, että pääsisi laskettelemaan eikä tarvitsisi tuolla loskassa kahlata. Keskiviikkona menen vaihtamaan kotiin Seatin jarrupalat, koska ne olivat aika kuluneet. Kaisa ja Tomi tulee huomenna mun luoksi yöksi, joten on ainakin jotain seuraa niin ei tarvitse yksin olla koko iltaa =D. Huomenna on taasen thaikku treenit. Kävin tänään hakemassa 5 päivän ilmaisen käynti kerran Aplicon salille. Täytyy varmaan ens viikolla käyttää se pois tai sitten kun systeri käyttää sen pois. Ehkäpä siellä on edes jokunen hyvännäköinen tyttönenkin =) 26 päivää jouluun, eikä yhtään vielä joulu fiilistä.

Broidin kone oli näköjään hajalla, p*rk*l* se ei edes buutannu biosiin. Mikäköhän siinä vois olla eipä oo tullu vastaan samanlaista vikaa. Varmaan jtn emossa hajalla. No onneks se menee takuuseen ni ei tarvi ite alkaa "säätämään". Pahimmassa tapauksessaois voinu mennä takuu poikki. No antaa niiiden selvittää asia. Saapahan uuden emon tilalle, jos vanha ei tuu kuntoon. Tosin voi siinä olla jotain häikkää biosissakin..hmmm en jaksanu tressata enempää. Nyt sitten tulee salkkarit sen jälkeen voiskin lähteä essolle kahville ja pelaamaan. Jospa siellä olis edes joku tuttu :p Olin muuten eilen pelaamassa kaukista 22-23.30 ja meitä oli yksi maalivahti ja 7 pelaajaa. No ihan mukava oli vähän pyöritella ja paha olokin helpotti kun luisteli..Katselin tossa äsken salattuja elimiä, kohta tomppa tulee hakemaan mua niin käydään Essolla kahvilla.

No olin pelaamassa nyt sitä kiekkoa ja voitettiin 2-5 CCCP..Tomi tais tehdä 2 maalia :)
No mulla ei peli oikeen kulkenu , mutta ei muillakaan kovin hyvin menny, vaikka pyöritettiin peliä melkeen koko ajan toisessa päädyssä. Ihan OK peli loppujen lopuksi..Nyt katselen vielä Conanin ja sit nukkuu =). Heh he mikä pätkä sama kohta missä kaks tyyppiä kurkistaa aseiden kanssa avaruus aluksen tuuletus kanavaan ALIENIN paluussa, että onkos siellä mitään sinne kuulumatonta. Oikeesti alien hyökkää siinä kohtaa tyypin kimppuun. Nyt sinne oli laittettu Mupetti ja sit se kysyin niiltä kahdelta tyypiltä:"Oletteko valmiit ryhmä seksiin".. Conan hehkuttaa taas Suomea ;)

Ai niin sain tänään auto paikan tosta kerrostalon pihasta ja samalla kun kävin hakemassa lämpötolpan avaimen. Vuokra emäntä sanoi, että minusta oli kuulemma valitettu, että olen pitänyt liikaa meteliä. Hmmm taisi olla ne tuparit, sen jälkeen ei kuulemma ole tullut valituksia =) Täytyy koittaa olla hiljempaa ens kerralla ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.