IRC-Galleria

Krisse-Sydan

Krisse-Sydan

Roukken Roul!!!

KaikenlaistaTiistai 13.11.2007 15:23

Sunnuntaina tuli vihdoin häkki siirrettyä varastosta sen omistajalle takaisin. Tuli eilen vietettyä aikaa ystäväni kanssa ja rentouduttua oman hanini kanssa.

Tänään postista tupsahti Toinen Vaihtoehto #208, jossa Nalle Virolaisesta mun tekemä kolmisivuinen haastattelu kera kahden ottamani valokuvan. Samassa lehdessä mun kirjoittama arvio Nallen kirjatrilogian ykkösosasta. Ja samasta lehdestä pakinasta poimittua: "Krisse Sydän on kuvannut tämän ajan kauniita ihmisiä ilman muokkaamista tai korostamista. Hän tuo esille ihmiset ihmisinä ja sen, että tavallisuuskin on kaunista miltä ei pidä sulkea silmiänsä. Fiksun kommentin Krisse Sydän heitti näyttelyn avajaisissa kertoessaan taiteestaan kuinka ihmisen pitäisi hyväksyä itsensä sellaisena kuin on ja ymmärtää juuri sen olevan kauneutta".

Piristi tuo kirjoitus kovasti päivääni. Vaikka teksti liittyykin elokuussa olleeseen mun ja Qumman yhteisnäyttelyyn on aina "parempi myöhään kuin ei milloinkaan". "Kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta", sanoisi puolestaan Andy McCoy ja olisi aikalailla oikeassa.

Joulukuulta ilmeisesti peruuntuu sekä näyttely ja Itsepäisyyspäivän pippalot, mutta toivo ei ole menetetty sillä bileet tarkoitus ilmeisesti järkätä ensivuonna ja näyttely helmi-maaliskuussa.

Toukokuulle suunnitteilla jonkinlaista kiertuetta ja monenlaista muutakin kuplii koko ajan pinnan alla, vaikka suvantovaiheelta saattaa nyt näyttääkin. Kai sitä joskus pitää ottaa hieman loman kannalta? Toisaalta kaikenlaista reissua tulossa ja muutenkin olen menossa mukana, että laakereillani lepäämässä ei näy minua kukaan nytkään :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.