IRC-Galleria

LadyDeath^^

LadyDeath^^

All this time I've dreaming of it...

Mosh, Mosh \,,/Lauantai 07.04.2007 20:32

Finntroll @ Tavastia 6.7.07

Eli eilen Finntrollin keikka. Huh, vieläkin niskat kipeenä. Oli kyllä mahtavaa tykitystä. Hennin kautta taas kiinnostuin bändistä kun se pyysi keikalle lähtemään ja siellä oli vielä mahtavampaa kun kotona tietokoneelta kuunneltuna (onko joku yllätys :D) Bändi veti hyvin ja yleisö tykkäsi. Fintroll soittaa sellasta viikinki-, volk- , black metallia. Mahtavia on justiinsa ne biisien tilulilutukset ja kun sen jälkeen Lillmåns (Vreth) eli yhtyeen laulaja alkaakin karjumaan :)
kivaa kyllä oli, ei tarvinut itekkään ottaa kuvia vaan sai keskittyä fiilistelemään kun Ville, joka oli meijän kuskina hoiti kuvaamisen.


Machine Men @ Maksin 31.3.07

Kyseinen bändi löydettiin (tai Hennin sen mua ennen löysi) kun oltiin raskasta joulua keikalla ja yksi levyllä/keikalla esiintyvistä laulajista on Toni "Antony" Parviainen. Kuultiin sitä ja tykästyttiin siihen. Henni alkoi sitten selvittelemään enemmän että missä bändissä se laulaa jne. ja sitten tuli esille tämä kyseinen Machine Men. Ja kun Henni soitatti niitä levyjä mulla niin mä rakastuin bändiin.

Oltiin Hennin kanssa tzekkaamassa kyseistä bändiä salon maksimissa. Mahti keikka oli! Itse baarista mä tykkäsin myös tosi paljon, oli hieno. Keikalla ei ollut paljoa porukkaa, mutta tulin siihen tulokseen että jos siellä olis ollu hirveesti enemmän jengiä niin sitten siellä olis jo ollut ahdasta. Saipas ainakin seurata keikkaa eturivistä ja pojat veti hyvin! Sain hyviä kuvia ja videoitakin tuli otettua. On se Antony niin ihana ...
Lempparit tuli, eli : Circus Of Fools, No talk without the giant ja Back from the days.

Miinusta oli se että keikka oli vain tunnin mittanen ja Fallingin puuttuminen, muuten mahtavaa!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.