IRC-Galleria

LadyJane

LadyJane

Valentine, and nothing less

Selaa blogimerkintöjä

Kritisointia.Keskiviikko 02.11.2005 21:24

Ihan veemäisyyttäni voisin laittaa vaikka tänne jottain. Vaikkei kyllä ole palijoa kirjoitettavaa. Fee-eh. Ihmiset ei ossaa arvostaa hyvää musiikkia, tai uusia näkökulmia. Ja sitten jauhetaan sellaista p**kaa että nykynuoriso olisi jotenkin avarakatseisempaa? Neijjoo avarakatteista ihimistä nähäneetkään! Helevata.. ja sitten tullaan pätemään jollahi halavatun nippelitiedolla. Fyoo..

Nojoo. Tyhjää mie varmaan tänne itkeskelen ku ei näitä kuitennaan kukkaan lue, mutta sitä suuremmalla syyllä kenties. Joo.. kuuntelen Tom Waitsia ja valitan ihmisistä. Ja siitä kun ne ei oikein osaa tehdä mitään. Nuorista nyt lähinnä, mutta toisaalta, voiko seitsementoista vuotiaalta odottaa parikymppisen käytöstä? Tuskin.

Nyoo. Eläkääkä vikiskö minulle mittään minun omasta käytöksestä jne jne. Pittää sitä nyt kuitenkin jonkun valittaa, ku jotku ei ossaa tai sitten ei vaan kehtaa. Räyh.

Tom Waitsia ja hyvän-pahan sekaista mieltä. Rakastelkaa, jossette jotahi ihimistä, niin sitte itteenne. Eläkääkä vikiskö, kyä minä tiijän.

Fyoo. Menen jonnehi.

-Junnu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.