IRC-Galleria

LadyJane

LadyJane

Valentine, and nothing less

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Nyoi.Torstai 03.11.2005 13:41

Lipsahti volumea vähän turhan ronskisti, noo.. sitä sattuu. Niin kovasti että naapurit tykkää. Meni ihan häröksi taas. Musiikki siis. Mutta ettehän te ymmärrä :D Ainakin kovat o oletukset ettette ymmärrä. Yhtään mitään. Tai mistään.

Nojoo. Ylistys siis tietämättömyydelle, ja sen ainaisille kannattajille, eikö vain?

Tehkää kaikista asioista mahdollisimman vaikeita ja hankalia, jotta niiden kanssa jaksaisi elää, ja siitä syystä, voisitte repiä naamanne aivan tuhannen palasiksi ja polttaa ne pienet palaset.

Epävarmuutta. Epäitsekkyyttä. Nei oikein sovi nykyajan kadunihmisen kuvaan. Kai. En juttele kaduilla ihmisille. Olen epävarma. Ilkeyttä. Totta kai. Kaikki ovat ilkeitä, jos et ite kerkiä ensin.

Kertokaa ku tilanne muuttuu.

-Junnu

Kritisointia.Keskiviikko 02.11.2005 21:24

Ihan veemäisyyttäni voisin laittaa vaikka tänne jottain. Vaikkei kyllä ole palijoa kirjoitettavaa. Fee-eh. Ihmiset ei ossaa arvostaa hyvää musiikkia, tai uusia näkökulmia. Ja sitten jauhetaan sellaista p**kaa että nykynuoriso olisi jotenkin avarakatseisempaa? Neijjoo avarakatteista ihimistä nähäneetkään! Helevata.. ja sitten tullaan pätemään jollahi halavatun nippelitiedolla. Fyoo..

Nojoo. Tyhjää mie varmaan tänne itkeskelen ku ei näitä kuitennaan kukkaan lue, mutta sitä suuremmalla syyllä kenties. Joo.. kuuntelen Tom Waitsia ja valitan ihmisistä. Ja siitä kun ne ei oikein osaa tehdä mitään. Nuorista nyt lähinnä, mutta toisaalta, voiko seitsementoista vuotiaalta odottaa parikymppisen käytöstä? Tuskin.

Nyoo. Eläkääkä vikiskö minulle mittään minun omasta käytöksestä jne jne. Pittää sitä nyt kuitenkin jonkun valittaa, ku jotku ei ossaa tai sitten ei vaan kehtaa. Räyh.

Tom Waitsia ja hyvän-pahan sekaista mieltä. Rakastelkaa, jossette jotahi ihimistä, niin sitte itteenne. Eläkääkä vikiskö, kyä minä tiijän.

Fyoo. Menen jonnehi.

-Junnu

Hyoi.Keskiviikko 02.11.2005 00:09

Tajusin tänään, että täällä on tällainenkin, no, sitä sattuu. Tuuli kirjoittelee tänne varmaan kans.

Yeeh.

-Junnu
- Vanhemmat »