IRC-Galleria

Emma Gaala -08Sunnuntai 09.03.2008 22:18

Juu, eli olin siellä eilen taas, ja kirjottelin sitten meno juna matkalla ja aamulla kirjottelin tapahtumia nimmarivihkoon (joka bye the way alkaa olla aika täynnä näitten viime vuosien jälkeen). Kirjottelin näin:

8.3.08

Junassa, siks ei hyvää käsialaa. Oon siis tosiaan taas matkalla EG:hen, ja jotenkin ärsyttää :D Väsyttää kai tai jotain. Oon "lasten vaunussa" ja koko ajan joku itkee tai huutaa :D Oikeestaan oon lasten vaunun "eteisen" (siinä missä on mm. vessa) niinkun tässä on joku penkki sydeemi tai joku. Vittu joku englantilainen kakara huutaa koko ajan:
- I WILL SURVIVE!
argh! :D Tossa seinällä on joku "Felix the bunny" :D ja tossa ovessa risto räppääjä:D Syön karkkia. Musta tuntuu että tää penkki rämähtää kohta alas, kun tää ei kai oo ees mikään penkki vaan joku teline :D:D "Seuraavana Riihimäki" Juoksentelin just äskön paniikissa ympäriinsä, kun en tienny pitääkö mun vaihtaa junaa :D Nyt toi englantilainen kakara huutaa:
- I´m kidding! I´m kidding!
Ja:
-höö... HÖÖÖ! höö... HÖÖ!!! höö... HÖÖ!
ARGH! :D
Oho! Felix the bunny on from germany :D:D:D

9.3.08

Herättiin just. Eilen oli huippua :) Joku ehkä mun ikänen tai pari vuotta nuorempi moikkas mulle koko ajan gaalassa. Se luuli kai tuntevansa mut :D Tekstasin mariannan, netan, sinnan kaa :D Ei ollu kameraa :\ Sitte mentii sinne jatkoille, johon tuli taas kaikki julkut. Jatkoilla oli hyvää ruokaa! En meinannu päästä jatkoille sisään, koska kello 24 alkoi "HUPI" palvelu :D:D:D::D:DD Joka paikassa kaikki selittää:
- Sä et sais olla täällä prkl!
Mutta mä sanoin että MEILLÄ ON LUPA! Olin oikee V.I.P guest :D No ei ny :D Olin ainoo alle 18 vuotias jatkoilla. Meijän äiti oli saanu jotenkin järkättyä et pääsisin sisää ;D Nimmareita tuli taas kerättyä. Elastine vähän ihmetteli kun pyysin siltä 10000 nimmaria, kun oli vähän tilaustöitä :DD:D (Netta ja Pinja) Sit siellä jatkoilla soitti semmonen Jeesus teippiin pukeutunu jätkä. Se soitti voitto biisien/bändien biiseistä pilalauluja <33 Ihan mahtava :D Jälkkäri oli illan kohokohta <33 :D

Ensi vuonna taas :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.