IRC-Galleria

Lamppu

Lamppu

Me viihdytämme teitä ja te viihdytte.

onoesKeskiviikko 03.03.2010 21:41

Vertsulta källin ...... Kun ei oo elämää, orz!

JOS KOPIOIT TÄMÄN BLOGIISI 5 MINUUTISSA,
ENSIVIIKOSTA TULEE ELÄMÄSI PARAS VIIKKO !
Voisitko seurustella jonkun kanssa: Voisin, muuutta haluaisin edetä hitaasti ja toivoisin että tämä toinen osapuoli ymmärtäisi mun nykysen tilanteen ..
Mitä suunnitelmia sinulla on huomiseksi: Pistän kamaa hyllyyn, jonka Mieltsi ja Kyuu kivasti kokos(kiitoskiitoskiitos), tiskaan, pesen pyykkiä ja varmaan odottelen tietoa et saanko saikkua. Sit jos saan meen hyppiin lumeen!
Oletko tyytyväinen nykyiseen elämääsi: Yhden asian kun saisin korjattua, tai kaks, niin ois aivan bueno.
Mitä teit viime yönä: Nukuin kissa kainalossa ja kuuntelin musaa, fuck yeah! (Sit joku kysyy et miten voi kuunnella musaa nukkuessaan, no kyllä voi. :P Siihen on kiva nukahtaa ja siihen on kiva herätä.)
Kännykkäsi viimeisin viesti: Jos ei staffpointin viestejä lasketa niin .. "Mukavaa kuulla, että sinua on autettu. Kannattaa panostaa oikeisiin ystäviin. :) Juu, kyllä olen kertonut jo Jukalle kaiken. Se ei sanonut yhtikäs mitään.. oli vain tyynen rauhallinen. Kävelin tänään kurakon tietä ja laskin noin 15 myrskyn kaatamaa puuta. Tietää keväällä puusavottaa. :)" Äiteeltä.
Montako paitaa sinulla on päälläsi nyt: Yyyks, tällanen ylisuuri musta t-paita. Mutta tää o älymukava. ;^;
Mitä teit tänä uutenavuonna: Olin Kyuulla med Mime, Kyuu(daa), Syoran, Japsu ja Mieltsi. Kivaa oli. :DD
Onko joku ihastunut sinuun: Eräs kyllä myönsi tuossa ~jokin aika sitten mutta ögäääähh miks ne on aina ne ihmiset keistä minen oo kiinnostunu. q____q Mutta muuten, en tiedä. OIS KIVA TIETÄÄ. *NUDGE NUDGE*
Onko joku jota et koskaan unohda: On.
Kenen kanssa tekstailet useimmiten: Niina, äite(lol surullista) .. ja Maikin ja Jukan kanssa tulee kans joskus tekstari-maratooneja.
Kuka viimeksi soitti sinulle: Äitee.
Kuka viimeksi lähetti sinulle tekstiviestin: Jos ei niit staffin viestei edelleen lasketa niin -- HOLY SHIT SAIN VIESTIN!! :O .. Jukka. Eli Jukka.
Viimeisin tärkeä tapahtuma: SUNNUNTAAAAAI ja LAUANTAAAAAAI höhöh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.