IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

TEINIäiti lässyttää!! Tiistai 09.12.2008 01:06

Pakko vähän purkautuu tost teiniäiti/isi hommasta.
> chimera#blogcomments

Mun mielestä kukaan ei voi "tuomita" meitä nuoria vanhempia sen perusteella mitä me täällä galleriassa puhutaan tai missä yhteisöissä me ollaan.
Okei niin ku tämä herra sanoi että jokainen ihminen täällä on oikeasti olemassa ja mielipiteitään edustava. Mutta omasta mielestäni se ei ole riittävää tietoa että sen perusteella voisi noin kirjoittaa tai no yleistää. Vaikka se nyt ei sillä tarkoitus vissiin ole ollut. En sano ettei olisi hyvin kirjoitettu ja että en ymmärtäisi mikä on asian pointti. Mut silti on raivostuttavaa lukea sitä ja muitten ihmisten typeriä mielipiteitä asioista mistä ei tiedä mitään. (Tarkottaen niitä joilla ei niitä lapsia ole.)

Sillä iällä ei ole mitään merkitystä sen kanssa oletko hyvä äiti/isä. Ihan yhtälailla nämä iäkkäämmät vanhemmat voi epäonnistua lapsiensa kanssa. Vanhemmuuteen ei mun mielestä voikkaan ikinä olla valmis, ennen ku se lapsi on olemassa. Ei vanhemmuutta mistään kirjasta lueta ja opita. Totta kai on hyvä että olisi pitkä suhde takana, koulut käyty, ammatti ja työ jne. Itse olen käynyt vain peruskoulun ja olen työtön, nuori, yksinhuoltaja ja kaikkea sitä sontaa mitä näihin teiniäiteihin tulee. Mutta ikinä mä en ole kokenut olevani huonompi äiti kun nämä joilla on työ, mies ja kaikki mitä puhutaan että tarvitaan siihen että on valmis vanhemmaksi. Joku tyttö tuolla kirjoitti että vanhemmat ne luulee että rakkaus riittää, mutta siihen tarvitaan paljon muutakin. Totta kyllä. Mutta rakkaus on yksi niistä tärkeimmistä asioista mitä se lapsi tarvitsee. Mulla ei ole mikään kiire hankkia itelleni ammattia tai töitä, koska olen nuori ja ehdin sen tehdä viellä. Nyt "saan" olla lapseni kanssa kotona ja nauttia sen jokaisesta kehitys vaiheesta. Ei tarvitse laittaa päiväkotiin ja tuntea syyllisyyttä siitä että en ole lapseni kanssa tarpeeksi ja jään paitsi tärkeistä ajoista, kun on kiirettä töissä.
Ärsyttää myös tää että *minä en ainakaan haluaisi olla joka kuu sossun luukulla pummimassa rahaa että saan pidettyy lapseni vaipoissa ja hengissä* Voi kuule eihän se kivaa ole. Mutta se ei tee meistä yhtään sen huonompia vanhempia ku niistä jotka käyvät töissä. Vaikka nää rahat ei ole suuria, kyllä niillä toimeen tulee. Ikinä mun lapselta ei oo mitään puuttunut eikä tulekkaan puuttumaan.
Ja sitten tämä että nuoret äidit juo ja "itkee" ettei ole tarpeeksi vapaa aikaa. Siinä ei ole mitään pahaa että käy ulkona irrottelemassa. Itse käyn "useasti" ulkona kavereitten kannsa ja pidän kunnolla hauskaaa. Meillä on ihan yhtälailla "oikeus" siihen kun näillä iäkkäimillä vanhemmilla. Ja kyllä nämä EI teinivanhemmatkin aivan varmati kaipaavat joskus sitä vapaa aikaa. Lapsen kasvattaminen ei ole aina ruusuilla tanssimista. Ja niin sen pitää mennäkkin. Tekee niin aikuisille ja lapsille hyvää että pääsee "toisistaan" eroon vähäks aikaa. Enempi siitä tulee ongelmia jos on koko ajan lapsessaan kiinni ja lapsi vanhemmassa kiinni.
Vapaa aikaa voi kukin viettää omalla tavalla. Mutta mä vietän sen juhlimalla! Ja en koe itseäni huonoksi äidiksi.

Onhan niitä epäonnistujia paljon varmaan. Mutta niin nuoria kuin vanhoja.
Mulle on ainakaan kenenkään aivan turha tulla sönköttämään mitään teiniäiti "paskaa" koska mun mielest toi asia ei ole niin.

Ja siihen viellä että vaikka sattuun olee äiti/isä kaikein ei tarvitse olla niiin "täydellistä" ja "kypsää".
Itselläni on niin sanotusti "epä kypsiä" mielipiteitä ja en ehkä puhe tyylilläni ole "aikuinen". Mutta se ei tarkota sitä että olisin jotenki huonompi kuin ne äidit jotka tavottelee kaikista parasta ulkopuolisen silmissä. En häpeä pätkääkään sitä että olen yh.äiti ja sossu pummi. Voin olla ylpeä itsestäni ja siitä että mulla on jotain niin ihanaa ja rakasta elämässä ku mun tyttö <3
Olis viellä niiin paaljon asiaa mutta mun ajatus ei kulje ku ärsyttää niin paljon. Äääh, noooh mutta nuoret vanhemmat kunniaan ihan yhtälailla ku ne vanhatkin! perkele!!. :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.