IRC-Galleria

Lemieaux

Lemieaux

Lenni Lokinpoikanen

Tyhjänoloinen oloMaanantai 28.11.2005 23:16

Alkaa dedikset lähestyä koulutöissä, kelan selvityspyynnön palautuksen vika päivä on keskiviikkona, pari juttua lupasin tehdä viime viikolla mutta en oo ehtiny, en oo ehtiny olla tarpeeks Katien kanssa, enkä oo ehtiny nukkua. Kun kaikki kasaantuu, miksi on niin vaikea päättää mistä aloittaa asioiden purkaminen? Tiedän että on vaikka mitä asioita mitä pitää tehdä tänään tai mieluiten eilen, mutta en vain saa aloitettua kun niitä asioita on liikaa. Ihminen on niin fiksu olento.

Silloin kun on kyseessä tentti ja siihen luku, niin eihän sekään onnistu mutta silloin olen todella aktiivinen...Tosin väärissä asioissa. Siivoan kämppää, sulatan jääkaapin, opin siesomaan päälläni katsellen isoveljeä. Mutta sen tenttikirjan avaaminen on kuin kiven takana, vaikka ottaisi pari tenttikaljaa, tai ehkä juuri senkin takia.. Ihminen kun on niin fiksu olento.

Miksi minä sitten istun galleriassa kirjoittelemassa ajatuksiani ylös? Luulenko että joku lukee niitä? Ja vaikka joku lukisikin, niin tuskin ne tulee mua auttamaan mun koulutöissä. Aargh, niitä on vain niin liikaa. Mutta kellohan on jo ilta. Jos kerrankin nukun hyvin, niin HUOMENNA jaksan sitten hoitaa ihan kaikki jutut kuntoon.... sillä ihminenhän on niiiiin fiksu olento :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.