IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 13.05.2006 14:44

Mä voisin pitää alkoholittoman kuukauden. Voisi katsoa onko sitä itsekuria yhtään olemassa. Koska mä epäilen ettei ole. Tai siis, voihan se niinkin olla, että sitä hiukan löytyy. Mä vaan epäilen. Ja mä olen aina väärässä epäilyjeni kanssa. Joten mulla ei ole itsekuria.

Mä voisin muutenkin tehdä jotain. Tehdä vaikka jotain maailman hyväksi. Paitsi etten mä yksin saa aikaan paskaakaan. Mutta mä tahtoisin yrittää. Mä olen surullinen kaikkien ihmisten puolesta. Vittu tehkää jotain.
Mä näin viime yönä unta. Kaikki oli hirveetä. Sen unen jälkeen olisi tehnyt mieli itkeä. Ei siinä mitään. Aamulla oli peitto ihan veressä, huomasin äsken että hamekin. Leikin eilen lasin sirpaleilla ja verta vuos ihan homona. Aamulla oli sormi täynnä kuivunutta verta. nam.

I can feel the beat.

Mä en osaa oikeesti iloita enää kohta mistään. Musta tuntuu, että mä olen semmonen nukke mitä roikotetaan niistä naruista. Ei voi muistaa mikä se oikee sana on.
Mun tarkoitus on kuitenkin vaan auttaa tätä yhteiskuntaa jotenkin, pitää sitä pystyssä ja pysyä mukana liikkeessä. Ehkä mä en halua edes asua tässä yhteiskunnassa. Täällä on niin paljon parannettavaa eikä kukaan tajua mitään.

So you can suck my dick if you don't like my shit
Cuz I was high when I wrote this so suck my dick.


Mennäään porukalla Jannelle (se on se Järvenpään pääkatu, urpo). Harsu soittelee siellä, ottakaa mummotkin messiin. Sit jatkoille keisarin päämajaan :D No ei ihan heti. Tai en mä ainakaan.

Hei beibi, voiks keksii mulle tekemistä? Mä en tarjoa vastapalveluksia. Mä olen se ottaja. Ole sä se antaja.


Ää, mulla oli stidit eilen koko ajan housujen taskussa.

Oijoijoi, Suomi voitti 4-0! Mahtavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.