IRC-Galleria

Lighteniux

Lighteniux

Sara Madelaine

No voi että *virn*Perjantai 28.04.2006 03:20

Lesbot käyttävät heteronaisia enemmän alkoholia ja ulkomailla myös huumeita. Lesbous siis lisää huumerikollisuutta, joka on järjestäytynyttä rikollisuutta. Mafiaa.

Lesbot ovat myös mielisairaampia kuin heterot, etenkin masennus vaivaa. Tietyillä alueilla jopa 80 % lesboista on käynyt terapiassa. Tutkimuksessa , jossa tutkittiin psykiatrisessa sairaalassa hoidossa olevia lesboja, skitsofreniaa sairasti 30 % bipolaarista mielialahäiriötä 14% ja masennusta 36%. Normaaliväestössä vastaavat esiintymisluvut ovat 1%, 1 % ja 3%.

Ennen kuin lesbous lailistettiin Yhdysvalloissa, lesbot kookoontuivat järjestäytyneen rikollisuuden omistamissa baareissa. Mafia huolehti lajuksien maksamisen korruptoituneille viranomaisille, mutta lesbobaareissa oli kuitenkin ns. vessa-jono, koska viranomaisten toivomuksesta kahta lesboa ei saanut päästää yhtä aikaa vessaan. lesbous siis liittyy kiinteästi järjestäytyneeseen rikollisuuteen - ainakin jos lesbous taas kielletään lailla.

Lesbopariskunnilla esiintyy enemmän perheväkivaltaa kuin heteropareilla keskimäärin.

Vaikka media painostaa ihmisiä, niin usimmat äidit eivät haluaisi lapsistaan lesboja.

Jos lesbot väittävät olevansa normaaleja ihmisiä, niin miksi niin harva lesbo tunnustautuu julkisuudessa lesboksi?

Meidän pitäisikin ottaa mallia maista, kuten Iran, Botswana, Kongo, ym joissa lesbous on keilletty lailla. Näissä maissa on haluttu lähettää kansalaisille viesti, mikä on oikean laista seksuaalisuutta.----TÄMÄ LÖYTYI SUOMI24:n KESKUSTELUISTA----

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.