IRC-Galleria

Lighteniux

Lighteniux

Sara Madelaine

Säälittävää.Keskiviikko 08.03.2006 06:30

Toiminta täällä galleriassa kuten ihan oikeassakin elämässä. Toivon että tämä tulee kaikille selväksi ketkä ymmärtää jotenkin asioihin liittyvänsä.

MINUA EI KIINNOSTA.MINÄ EN VÄLITÄ PÄTKÄÄKÄÄN.

Minusta on lähinnä huvittavaa, miten toimitaan kun ei ole kuin pieni säälittävä tarve päteä. Ja siinäkin onnistutaan niin kovin huonosti.

Iloisempiin asioihin ;

Olen edelleen korviani myöten rakastunut kultaani Eetuun. Ja Eetu minuun. Mikä on siis todella ihQ PLURPLUR! Pieniä vaaleanpunaisia sydämiä vaan vilkkuu..

Eetu pääsi tänään iltalomille; huomenna myös. Ensi viikonloppuna ei ole lomaa, mutta sitten saadaankin olla yhdessä nelisen päivää. Hieman stressaavaa tämä armeija-aika, mutta kyllä tämä kestetään.. Toisaalta mietin sitä että jos Eetu ei lähde mukaani vuodeksi kun lähden, niin kestetäänkö me se...? Uskoisin että kestetään, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Tiedän kuitenkin sen, että Rakkaus rakastaa minua eniten ja minä häntä ja se riittää jo aika pitkälle!


JA sitten vielä niille vajaaälyisille joiden tiedän käyvän kyttäämässä likaisia pieniä salaisuuksiani täällä silloin tällöin ;

)



Ja toisille vielä ; jos saatte jotain kiksejä siitä että saatte jauhaa musta tai mun tekemisistä niin ONNEKSI OLKOON ; ei varmasti ihan heti lahjattomampaa löydy.

Hyvää yötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.