IRC-Galleria

Ahh, mikä vkl!Tiistai 22.01.2008 15:41

Oliha se huippua olla jossain perseen nokassa oulaisten ja vihannin välillä semmosen tien varrella joka menee varmaan viissattaa kilometriä korpeen ja on kaiken lisäksi vielä ihan peilijäällä ja sen vuoksi jätättää melkein linja-autotkin paikoillee. SUTIISUTII, ei liiku.

No siellä sitä sitten oltiin. Uusia tuttavuuksia oli monenlaisia ja ryhmäyttämisleikit, työpaja ja toimintarata oli mahtavia! Toimintaradassa voitettiin maalaisjärjellä ja Lassin avulla. Se poika oli lukenu sen kompakysymyskirjan kokonaan, oikeista vastauksista saimme lisäpisteitä jotka avasivat tiemme voittoon.

Pitihän sitä jottai ommaa kivvaaki keksiä niin pelattiin pingisturnaus ainaku aikaa jäi koulutuksilta ja leikeiltä. Aluksi mukana olleista 16 kilpailijasta muiden karsiuduttua finaalissa kamppailin Jaskan kans. Siikajoen vahvistus vei voiton, mutta se ei lannistanut koska tukka sai taas uutta väriä!

Mahtaviakin mahtavempia keskusteluja ja yhdessäoloa, ruoka oli maan mainiointa. Mitä vielä voi viikonlopulta odottaa? Kavereiden kännipuhelutkaan eivät saaneet mieltäni kallistumaan siihen suuntaan, että jossain muualla olisi voinut olla hauskempaa. Oli siis aivan upea vkl!

Ja työtki jatkuu, vohou!
Tea kuittailee ja lähtee keittään kahvia kolmelta alkavaan opkh:n kokoukseen. -->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.