IRC-Galleria

Novvaa olipahan ilta!ja yö. Maanantai 05.06.2006 00:39

hahaa, eiliselle ei voi ku nauraa. :D

Menin linkalla Pulkkilaan ja Simo tuli hakeen ja sitte se näki sen kaverin Tommin uuden pemarin nii lähettii sen kyytii vähäks aikaa ja mentii sitte Leeville. Siellä poolia maisteltiin ku oli Katrin ylioppilasjuhlat, ja sain kyseltyä Katrilta vähä Haapaveen lukiosta..Oon menossa huomenna sinne tutustuun.

Sieltä mentiin paskikselle.. (Saara oli hyvä ku se kuuli mihin on tulossa: " AI häh? Kuka paskoo missä paskoo?":D ) Siel oli ihan rento juua. Aluks vaan tuntu ettei siel oo muita kunnon tuttuja ku Karita mut kyllä sinne sit tuli muitaki. Tulikait sitä juotua aika paljon, puoli litraa viinaa kaatu kurkusta alas ja päälle vähä muutaki.

Illan kohokohta oli kuitenki ku MUN SAARA tuli oulusta PIIPPOLAAN!!!! Koko illan muistin höpöttää miten onnellinen oon ku Saara tuli ja et miten tärkeää se oli et se tuli ja et miten paljon rakastan sitä tyttöä. <3

Ku lähin, äiti sano et pitää varoa ettei jää poliiseille kiinni ja et niitä karkuun voi juostakki. Paskiksellehan tuli sit posliinit ja juoksin Annen kans karkuun niin luijjaa ku pääsin sinne pusikkoon, kokoajan hokien "Äiti käski juosta karkuun, äiti käski juosta karkuun" Leevi ja Saara jäi sinne nuotiolle ja oli porissu posliineille, ne oli vaan kysyny kuka sen kaiken siivoaa. Sitte ne oli kysyny et mitä metsäneläjiä siellä pusikossa on niin Leevi oli tokassu et "ne on asunu siellä jo vuosia" :D

Noo, ku juomat loppu lähettiin Leeville. Simo tuli hakkeen semmosella hijenolla autolla. Muistan Leevillä olosta vaan sen, et juttelin vaikka kuinka kauan sen äidin kans. Eikä jonkun pojan tyttöystävä oo este, seon vaan hiaste! :D Ollaan Leevin äidin mielestä tässä asiassa samaa mieltä.

Jossaki välissä yötä kuitenki fiu vaan muisti pois. Saara kertoili mitä olin vielä siellä tehny mutten ite kyl muista yhtikäs mitään! Toinen kerta elämässä ku muisti lähtee. huh fiuh etten oo mitään tyhmäilly kuiteskaan. Viina seon viisasten juoma, ja minähän en oo viisas ikinä ollukkaan.

Tänää sitte aamulla isä ja äiti tuli hakeen mut ja Saaran Leeviltä ja mentiin Raaheen. Haettiin muuttokuorma. Ei menny ku kolme tuntia ku pakattiin ja pistettii kamppeet autoon. Nyt asun sit taas kotona. Haikea tunnelma. Tulee ikävä Raahea.

Tän päivän oon aika heikolla hapella menny eteenpäin, mut kyllä se tästä. Elämä hymyilee taas pitkästä aikaa. :)

"Kato mulla on kaks sormea!" :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.