IRC-Galleria

TaivaanlahjaMaanantai 30.07.2007 16:41

Eilen ufot kaappasivat minut eivaan oikeesti ne pelasti. meni hermot kotona niin hennuska, heikki ja jesse tuli hakkee mut raaheen. joskus puol 12 illalla eilu yöllä siis eiku no niin ne tuli ja meillä hengailtii jonku aikaa ja lähettii maakuntamatkaileen taas! Oli muuten aika rattosa matka. perseitä näky ikkunassa ja kuunneltiin jotain ihania vanhoja biisejä joita pojat sitten suomensi laulaen.

Paavolassa oli niinku aivan mast tu doo -hommeli pysähtyä ja bruukisa kans! Kävin mun ja tembutzan tupakkapaikalla ilman tembutzaa tupakilla, järkevää, etten sanoisi, hyvinkin järkevää. bruukkiringit jäi tekemättä ku revonlahti kutsu. sittenpä oliki jo raahe kohteena taas.

Vitun (anteeksi) muurahaiset! niitä oli känppä täynnä. mä tiesin, että ne yrittää vallottaa mun runsaat 23 neliötä sillä aikaa ku oon poissa! kuolleita oli onneksi enemmän ku eloneita. omat sanat ihanat taas joojoojoo. ihanat hämähäkit ku olivat tehneet eteiseen seitin niin tyhmät mulkut oli niihin juuttunu.

Oli tullu postiaki. palkkanauhaki. ÄÄLIÖ MINÄ, ku luulin ettei mulla oo rahaa, että oon ihan perseauki. Lainasin sitte akilta viikonloppuna, että pääsin rantsilaan, tietämättä että mulle on jo reilu viikko sitten tullu toista sattaa eurua tilille. Huoh, voisit Tea joskus käyvvä ottomaatilla ei se pure!

Nyt työt jatkuu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.