IRC-Galleria

Huippu tapaaminen. Tiistai 13.11.2007 19:18

Onpa taas menny jonku aikaa etten oo muistanu koko päiväkirjaa. Viime viikonloppu oli aika kokemus. noin 250 samanhenkistä ihmistä kokoontu samaan paikkaan eli mitä muuta siitä voi seurata ku vitusti uusia tuttavuuksia, hyviä keskusteluja ja huisin hauskaa vapaa-ajan viettoa!

Olin siis Nupissa, Suomen nuorisovaltuustojen liiton huipputapaamisessa, edustamassa Raahen nuorisovaltuustoa Janikan kans. Pe aamuna oli viideltä herätys, olin nukkunu vaan pari tuntia ja siinä pakkailin ja lähin matkahuololle. Sieltä vihantiin bussilla ja Turkua kohti junalla. Olihan se tuskanen matka! Mua ei oo tehty kyllä nuita pitkiä junamatkoja varten. :/

No, Turussa sitten tapasin Janikan ja pettämättömän suuntavaistoni avulla löysimme hotellin. Yliopistollekin mennessä käytimme kuudetta aistiani. Siellä oli keskustelua ja mielenkiintoisia tilaisuuksia, itsekin sain suuni avattua muutamassa niistä.

Raution Einari, ehkä paremmin tunnettu nimellä bb-Einari, juonsi EU-keskustelutilaisuuden ja avajaiset. Einariin pääsin tutustumaan hieman paremmin myöhemmin, kun menin ottamaan hänestä kuvaa Raanun juttua varten.

Niin ja tuli ainaki selväksi, että Apulanta on HEINOLASTA! hotellikämppiksemme Anna oli Heinolasta ja vastakkainasettelu Heinola-Raahe oli mullistavan häkellyttävä. Anna ja Otto oli kyllä huibbuja. :) Otto otti ja anna antoi. Raahen vahvistus kuittaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.